Horoscop 1 decembrie 2020. Zodia care azi se grăbește și strică lucrurile din viața ei

Horoscop 1 decembrie 2020

Horoscop 1 decembrie 2020. De Ziua Națională a României nu ne vom bucura cu toții de sărbătoare. Zodia care azi se grăbește și strică lucrurile din viața ei, nu va avea o perioadă fericită. Horoscopul de 1 Decembrie ne rezervă multe surprize din punct de vedere sentimental. Zodiile trebuie să fie pregătite pentru multe lucruri neașteptate.

Pentru multe zodii, începutul ultimei luni din an nu este de bun augur. Sunt momente pe care nativii acestor semne din horoscop trebuie să le judece cu atenție pentru a nu-i afecta mai târziu. Numerele norocoase ale horoscopului de 1 decembrie sunt: 3, 5, 12 și 14.

Horoscop 1 decembrie 2020. Zodia care azi se grăbește și strică lucrurile din viața ei

Berbec: 21 martie – 20 aprilie.

Ai avut o perioadă nefastă, dar începe să reapară soarele și pe strada ta. Parcă ești mai puternic ca niciodată și găsești resurse pentru a trece peste alte probleme apărute la orizont. Pregătește-te, începutul lunii pare a fi ce trebuie pentru tine.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Nu mai ai răbdare, dar asta este deja ceva obișnuit în comportamentul tău. O veste mai puțin obișnuită s-ar putea să te afecteze destul de mult. E o perioadă mai puțin plăcută. Horoscopul 1 decembrie 2020 nu pare darnic, dar nu dispera.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Început de lună, început de planuri pentru viitor. E o zi favorabilă pentru nativii zodiei Gemeni. Pare că totul le merge perfect. Dacă aveți vreo îndoială legată de unele situații apelați cu încredere la persoanele apropiate. Vă vor ajuta cu siguranță.

Horoscop 1 decembrie 2020. Nativii acestei zodii sunt cu nervii la pământ

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încercați să vă păstrați cumpătul în anumite situații. Poate fi un mare câștig pentru dumnevaoastră. Deși sunteți cu nervii încordați la maximum, o mică pauză înainte de luarea unei decizii ar putea să fie de bun augur. Gândiți-vă serios și apoi treceți la fapte.

Leu: 23 iulie – 22 august

Confuzia domină și în ziua 1 decembrie 2020. Norocul pare indecis, așa că nu risca prea mult în ziua de azi. Chiar dacă toate par amestecate în minte ata, ai încredere că totul se va rezolva. Cu mult calm și încredere, veți depăși aceste zile mai delicate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Sunteți persoane ordonate și foarte atente detalii, Numai că aceste lucruri vă afectează în mod curent. Ați cam obosit și totul vi se pare anapoda. Trebuie să luați o pauză și să cereți ajutorul, dacă simițiti că nu mai puteți face față situațiilor delicate. Horoscop 1 decembrie 2020 spune că lucrurile trebuie rezolvate în liniște.

Citește continuarea pe Impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI