29 mart. 2024 | 14:00

Horoscop 1-7 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care își dă sănătatea peste cap! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 1-7 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care își dă sănătatea peste cap! VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 1-7 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 1-7 aprilie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna aprilie 2024.

Horoscop 1-7 aprilie 2024

Schimbăm luna și lumea, că s-a zis cu gluma! În dragoste, săptămâna ce vine aduce un triunghi mistic pe zodii de Apă și de Pământ. Puneți-vă centurile de siguranță! Vin valuri de destin. Cariera și banii aduc talanți pentru înțelepți, specialiști, genii, inventatori, talanți munciți cinstit.

Vom avea și un Mercur retrograd în Berbec, deci avem zile în care nu mințim. Mercur face în așa fel încât să încerce să provoace, să bage bățul prin gard. Atenția trebuie să fie maximă și distributivă. Nu uitați că există oameni fără simțul umorului, care nu vor provocări. Mercur retrograd are planuri pentru fiecare dintre noi, vrea să revitalizăm lucruri, relații, parteneriate.

Are menirea de a aduna lucrurile date prin vecini, de a recupera anumite bunuri sau bani, pentru cei care au prestat o anumită acțiune și, din bun simț, nu își cer drepturile. Atenție mare și la cei care se folosesc, cei care au Mercur retrograd la naștere, și pot avea o existență haotică. Cred că pot controla, manipula în beneficiul lor, dar nu sunt conștienți de asta. Universul nu doarme!

Cei care se cred mai isteți sau mai deștepți decât alții, pentru că au beneficii pe Mercur retrograd, au impresia că sunt deținătorii adevărului suprem, că numai ei pot să decidă soarta celor din jur. Într-o astfel de săptămână, beneficiari sunt cei care știu să își ceară drepturile, știu care le este partea în diverse situații. Cei care manipulează și folosesc vor aduna bile negre în Univers. Lucrurile trebuie să funcționeze cu foarte multă calmitate, discernământ. Atenție dacă șofați sau cum traversați, pot apărea anumite accidente.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Atenție la capcane de destin, în amor pentru unii, pe zona profesională pentru alții, periculoase și ca decor. Afecțiunile și sănătatea trebuie să fie o prioritate. Atenție și pe zona socio-profesională. Presiunea care vine de sus poate să ducă la insomnie, care poate fi periodică sau constantă.

Taur / Ascendent Taur

Dreptunghiul mistic format dintre Jupiter, Taur, Neptun în Pești, Lună în Scorpion, Lilith în Fecioară vă ajută să descifrați ceva. Dar numai cu răbdare, spre filoane profitabile, acolo unde sunt beneficiile.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Ultimele clipe ale lui Mercur în Berbec vă oferă o stare de spirit pozitivă. Încrezători în viitor, pe plan profesional, pe plan social, pot apărea evenimente cu greutate.

Rac / Ascendent Rac

Cariera cere atenție și implicare maximă, de 1000%. Cine nu are cariera sau nu e activ, e vai de el, este problema lui. Dacă sunteți casnici, nu vi se aplică influența astrelor.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu

Mai profunzi și mai atenți la detalii în relația cu cei din jur. Când vorbim de relația cu ei, nu este vorba doar de familie, ci și la zona socială, carieră, prietenii, parteneriate, amiciții, dar și zona sentimentală.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Comunicarea cu ce este sus va fi esențială. Blocaje cu dureri ascunse, mocnite. Planul astral, subtil, își cere drepturile!

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Aprilie anunță teste! O săptămână cu drive test pe destin. Piloți de curse veți fi și căutați autonomie. Este o săptămână cu teste diverse, diferă doar sectorul existențial, care pot fi 48 la număr, dar doar câteva dintre ele sunt vizate. Unii simt și le prefigurează vizavi de ce li se întâmplă, alții trebuie să înțeleagă de ce sunt dezorientați.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Sănătatea își cere drepturile, dar munca vă revendică și ea. Important este să știți cum să munciți cu cap, coadă și cu măsură! Nu trebuie să dați sănătatea peste cap, trebuie să existe un echilibru în tot și în toate!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna albă face trigonocrație cu Soarele din Berbec, adică iubiri cu lecții de viață! Unele sunt adevărate, profunde, complexe datorită aspectului pozitiv pe zodii de Foc, altele pot fi iubiri cu spini.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Îndeletniciri domestice. Ceva de dres, sigur puteți suna un meșter pentru că aveți de reparat. Alții vor avea aceste îndeletniciri și pe zona de carieră, un birou unde se administrează, unde trebuie reparat, făcut ceva.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Eficiență pentru unii în rezolvarea unor chestiuni importante, iar pentru alții aspectele duc la încercat marea cu degetul! Mercur retrograd nu va susține călătoriile, dar e bine să vă luați măsuri de precauție. Plusuri care pot veni pe carieră, pe bani, la unii pe dragoste, iar la alții în eficiența rezolvării anumitor probleme de sănătate.

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Pești / Ascendent Pești

Schimbări riscante, de macaz, tranziții, tranzacții cu grad crescut de risc. Trebuie să stăm drepți, să judecăm, să gândim cât mai cinstit, în așa fel încât să fim croitori iscusiți de destin. Măsurăm de 2-3 ori și tăiem o dată. Unii se gândesc la niște tranzacții, alții la niște schimbări pe care vor să le facă, dar nu sunt deloc simple sau ușoare. Mercur retrograd vă poate aduce sume din trecut, pe care le așteptați de ceva vreme și care reprezintă datorii de undeva. Puteți face voi plăți pentru datorii acumulate, în așa fel încât să ajungeți cu termene sau date la zi. Puteți face investiții din timp, pentru viitor.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro