Horia Brenciu și soția lui au pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată artistul la plajă, în Mamaia, fără haine FOTO EXCLUSIV

Horia Brenciu și soția lui au pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată artistul la plajă, în Mamaia, fără haine FOTO EXCLUSIV
Horia Brenciu și soția sa la plajă

Horia Brenciu a fost surprins la plajă alături de soția sa. Fanii care i-au recunoscut au rămas uimiți de faptul că cei doi au pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată aceștia la Mamaia?

Horia Brenciu și soția sa au fost surprinși la mare. Cum arată cei doi pe plajă?

Tot românul ajunge pe litoralul românesc, iar negreșit și artistul nostru s-a bucurat de valurile din Mamaia. Alături i-au fost soția și fetițele.  Mulți ar pune vedetele noastre pe un piedestal foarte departe, dar majoritatea dintre ele sunt la fel de simple ca oricare dintre noi.

Celebrul fost jurat de la ‘Vocea României’ și-a luat familia și a plecat pe litoral. Acolo a decis să citească puțin la umbră, bucurându-se de sunetul valurilor, ulterior a tras un pui de somn de aproximativ două ore.  După odihnă desigur că a trebuit să consume energia acumulată, așa că a fost luat la joacă de către fetițe și soție.

Din păcate, cei care l-au găsit zilele acestea la mare nu au putut să nu remarce faptul că cei doi soți au pierdut lupta cu kilogramele, iar de vină cel mai probabil este sedentarismul instalat în pandemia de coronavirus.  Mulți dintre români și nu numai s-au confruntat cu această problemă, iar iată că nici solistul nostru nu a fost mai departe de acest scenariu.

Este bine cunoscut faptul că Horia Brenciu este un gurmand și apreciază mâncare bună, iar nici stilul de viață nu-l ajută întocmai să-și stabilească un program echilibrat de mese și somn din cauza evenimentelor și proiectelor în care este tot timpul implicat.

Paparazzi playtech.ro l-au surprins simțindu-se foarte bine în pielea lui, lucru care îi bucură pe fani, pentru că distracția a fost cu siguranță în toi chiar și cu câteva kilograme în plus.

Ce spunea artistul despre stilul său de viață în 2019?

Întrebat într-un interviu ce înseamnă pentru el să fii sănătos, Horia Brenciu a răspuns că o viață echilibrată este cu siguranță importantă: „Că mănânci, că faci sport sau orice alte activități, mai mult sau mai puțin plăcute, trebuie să existe un echilibru. În toate trebuie să existe acest lucru. Deocamdată nu e chiar modul meu de viață. E un deziderat. Încerc să mă apropii de el”, a mai detaliat acesta.

„Mănânci cât să nu te saturi și faci sport cel puțin o oră pe zi… Ambele aspecte sunt pe cât de ușor de scris, pe atât de delicat să le pui in aplicare. Atenție, nu e greu. E doar… delicat, iar eu mă perfecționez de la o zi la alta!

Sport intens dublat de regim drastic. Începusem câteva producții de cabaret, prin 2004, aveam nevoie rapid de o îmbunătățire a siluetei și am reușit să scap de 25 kg în câteva luni… A face sport este esențial pentru un artist, în special pentru partea de mișcare de pe scenă!”
Horia Brenciu – 2019 (Sursa: slabsaugras.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI