Cum l-a caracterizat Monica Anghel pe Horia Brenciu. Cătălin Măruță nu s-a mai putut opri din râs

Cum l-a caracterizat Monica Anghel pe Horia Brenciu. Cătălin Măruță nu s-a mai putut opri din râs
Monica Anghel l-a caracterizat pe Horia Brenciu. Cătălin Măruță a început imediat să râdă

Monica Anghel a vorbit despre cunoscutul său coleg de breaslă. Cum l-a caracterizat celebra cântăreață? Aceasta i-a dat motiv de râs lui Cătălin Măruță. Ce a spus despre juratul de la „Vocea României”?

Monica Anghel l-a caracterizat pe Horia Brenciu. Cătălin Măruță a izbucnit în râs

Monica Anghel a acceptat invitația la emisiunea „La Măruță”, show unde a venit să-și promoveze recenta sa piesă. Cunoscutul prezentator nu putea să nu profite de ocazie și să o supună pe solistă unei noi provocări. Moderatorul i-a pus pe ecran o serie de fotografii cu artiști de la noi.

Cu unii a avut ocazia să colaboreze, iar pe alții abia dacă i-a văzut în viața reală. Blondina a fost nevoită să-i caracterizeze printr-un cuvânt pe cei pe aceștia, iar cu siguranță una din cele mai delicioase reacții a fost în dreptul lui Horia Brenciu.

Monica Anghel a mărturisit că este un personaj extrem de obositor în anumite circumstanțe, moment în care cel care se află la cârma emisiunii a izbucnit în hohote de râs. Cel din urmă a mai întrebat-o încă o dată acest lucru, asigurându-se că își susține clar părerea.

Întrebată despre cum i-a mers în perioada pandemiei, cântăreața a susținut că nu a făcut nimic obișnuit, ci s-a adaptat vremurilor așa cum a făcut toată lumea. Mai mult decât atât, a mărturisit că s-a vaccinat în speranța în care criza sanitară să bată ușor în retragere și ca toată lumea să revină la normal.

„În perioada asta am făcut ce a făcut toată lumea, adică mai nimic. Non-concerte, non-evenimente. Ușor, ușor o să-și revină evenimentele. Când m-am vaccinat am zis că o să se termine cu nebunia asta, iar așa a fost. Totuși trebuie să avem în continuare grijă. Pe 1 iunie împlinesc 50 de ani și mă pregătesc pentru o nouă ăclătorie a vieții mele pentr încă 50 de ani. Deja mi-a spus fiul meu că e ziua copilului, că trebuie să facem ceva, să mergem undeva. S-a confiscat astfel 1 iunie”
Monica Anghel (Sursa: „La Măruță” – Pro TV)

  • Ai mai jos caracterizarea altor colegi de breslă!

Ce a pus cântăreața despre alți colegi?

Anca Țurcașiu – superbisimă
Cătălin Crișan – Iglesias
Constantin Enceanu- haios
Costi Ioniță – Pitbull, seamănă cu el
Gabi Cotabiță – drăgălaș
Dan Bittman – don juan
Horia Brenciu – pe alocuri obositor
Jador – exotic
Luminița Anghel – veselă
Marcel Pavel – perfecționist
Cristi Minculescu – bancuri
Nico – emoție
Puya – nonconformist
Sanda Ladoși – sensibilă
Selly – deștept
Theo Rose – frumoasă
Tdor Chirilă – atipic
Vlăduța Lupău – sexy

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI