Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman. De ce a făcut declarațiile șocante despre pandemie, de fapt

Horia Brenciu, despre declarațiile lui Dan Bittman privins pandemia

Prezent în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”,  de la PRO TV, Horia Brenciu a vorbit despre măști, COVID-19, echilibru, procesul de adopție în România, dar și despre declarațiile lui Dan Bittman, care au pus pe jar multe minți.

Horia Brenciu a vorbit despre declarațiile lui Dan Bittman: „Zice niște lucruri din frustarea pe care a acumulat-o”

Artistul Horia Brenciu a declarat că Bittman nu ar fi făcut declarațiile contestate privind noul coronavirus în urmă cu șapte luni și că acestea s-au născut din frustrarea acumulată. De asemenea, el a mai spus ferm că nu va cădea în plasa acestui subiect, căci fiecare gândește cum dorește.

„Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor.

Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia referitor la afirmațiile starului rock.

Horia Brenciu, în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”

Ce spune despre conspirații legate de noul virus?

Peste toate, solistul spune că este nevoie de echilibru, de discernământ pentru a putea trece peste această perioadă: „Eu respect legea, este un lucru clar. Nu vreau să ies din litera ei. Toate lucrurile de bun-simț le percep. Sunt multe lucruri care se întâmplă în România pe ecra, pe care dacă nu ești echilibrat riști să pici în partea cealaltă. Putem fi echilibrați și să le spunem ce înseamnă să fii echilibrat, pentru că ei sunt viitorul. Cine sare calul, cine nu a încălecat calul, nu știe să fie echilibrat, adică exact pe cal. De fiecare dată, suntem puși pe rele, puși pe înjurători, în loc să fim mai echilibrați. Este un proces prin care și eu am trecut. Cel mai important este să-ți iubești familia sau pe cei din jur”, a spus acesta.

Cât despre informațiile denaturate care apar în spațiul public cu privire la pandemie sau purtarea măștii, Brenciu spune că, oricând de conspiraționistă ar fi această criză sanitară, cei peste 1 milion de morți nu pot fi ignorați.

Pe de altă parte, el lasă să se înțeleagă că nu este o idee bună să stăm să numărăm decesele sau să calculăm numărul îmbolnăvirilor, tocmai pentru a ajunge la echilibrul menționat anterior: „Luați-vă copilul în parc, descoperiți-vă, investiți în copilul vostru. Gândiți-vă că dacă în fiecare zi numărați morți, numărați infectările, numărați vaccinurile care s-au mai făcut, numărați lock-down-urile din toate țările, nu rezolvați nimic. Practic, plitocim aceeași ciorbă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI