Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevărul despre numărul infectărilor

Dan Bittman l-a atacat pe Raed Arafat în cadrul unei emisiuni

Dan Bittman continuă seria declarațiilor controversate. După ce și-a afirmat public îndoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din România și a susținut că numărul de noi cazuri zilnice este ”scos din burtă”, cântărețul a dat de cu seară un interviu în care a vorbit, printre altele, și despre atitudinea șefului DSU, Raed Arafat.

Dan Bittman continuă: „Domnul Arafat să-mi vorbească frumos”

Dan Bittman a fost prezent miercuri seară, 28 octombrie, în emisiunea live moderată de Cristi Brancu pe contul său de Youtube. Solistul trupei Holograf a vorbit despre declarațiile sale anterioare făcute în contextul pandemiei, care au fost catalogate drept controversate și au creat un iureș mediatic, și cum se simte acum, când e atacat violent. Brancu a declarat că, după ce a explicat pe îndelete ce are de zis, punctul de vedere al artistului nu mai pare scandalos, așa cum a fost prezentat pe diferite canale media.

„Este genial cine a inventat acest virus și l-a aruncat pe piață. Eu aș fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reținere față de aceste știri alarmante.

Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu așa cu degetul, pentru că suntem egali.

Am stat în primele luni în casă…80.000 de români au plecat la sparanghel.

Nu poți să sfidezi poporul și să ai pretenția ca poporul să te asculte.
Dacă o să mă calce într-o zi o mașină, să știi de ce m-a călcat, am deranjat prea mult …Nu mă mai luați de prost. Noi trăim într-o frică permanentă”.

„Nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască” 

Cât despre cifrele înregistrate în România și oferite de Grupul de Comunicare Strategică, Bittman spune că: „Nu vi se pare puțin ciudat că din 200.000 de infectări, 169.000 și ceva sunt vindecați? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toții vom trece prin el. Dar sunt curios câți români vor face vaccinul”.

„Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtați mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcții oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în școli e COVID? Haideți să nu mai fim alarmiști. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine”, a mai spus acesta deunăzi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI