Horia Brenciu a clarificat zvonurile despre Adriana Simionescu. Ce mesaj a transmis antrenorul de la Vocea României

Horia Brenciu a clarificat zvonurile referitoare la Adriana Simionescu

Horia Brenciu a ținut să clarifice zvonurile legate de Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adi Minune. Juratul de la Vocea României a fost criticat pentru că prestația acesteia nu ar fi fost suficient de bună. Totuși, a luat-o în echipa lui.

Horia Brenciu a fost ținta internetului după ce a ales-o pe Adriana Simionescu în echipa sa. Fiica cea mică a lui Adi Minune a participat vineri, 20 septembrie, la emisiunea Vocea României de pe PRO TV.

Tânăra a interpretat piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande” și a reușit să obțină aplauzele publicului și să întoarcă un scaun: pe cel al lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu clarifică zvonurile despre Adriana Simionescu

Juratul de la Vocea României a devenit ținta criticilor după ce a ales-o pe Adriana Simionescu în echipa sa.

„Care voce mă Horia? Fata o fi cântând pentru nunți, botezuri și înmormântări însă doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama că are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician însă în umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica și Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând să-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“, a fost unul dintre mesaje.

O primă reacție după aceste critici a venit și de la Adriana Simionescu, care a scris pe Instagram: „Living the moment• #vocearomaniei #blessed #godsplan” – arătând că nu o interesează comentariile negative și că preferă să trăiască momentul.

Ce a scris Horia Brenciu pe Instagram

„Nici acum nu cred ca am fost singurul care s-a întors la Adriana Simionescu! 🙂 Bine ai venit in echipa mea, voce frumoasa! :-)” – a fost mesajul juratului de la Vocea României

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI