Prima reacție a fiicei lui Adi Minune, după ce a participat la Vocea României. Ce a însemnat pentru ea apariția la PRO TV

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a avut prima reacție după participarea la Vocea României. Tânăra a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii săi, postare care a strâns multe aprecieri.

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adi Minune, a participat vineri, 20 septembrie, la Vocea României. A reușit să obțină aplauzele publicului, dar și să întoarcă un scaun. Horia Brenciu e cel care a dorit-o în echipa sa.

Juratul de la Vocea României a aflat ulterior cine e tânăra și a felicitat-o pentru prestație. El și-a atras, însă, critici din partea fanilor de pe internet.

Prima reacție a Adrianei Simionescu, după Vocea României

La emisiunea Vocea României de vineri, 20 septembrie, a participat și fiica cea mică a lui Adi Minune, Adriana Simionescu. Ea a interpretat piesa ”My Kind of Love – Emeli Sande” și a reușit să obțină aplauzele publicului și să întoarcă un scaun: pe cel al lui Horia Brenciu.

Juratul a fost criticat pentru că a ales să se întoarcă – internauții au considerat că prestația a fost slabă.

„Care voce mă Horia? Fata o fi cântând pentru nunți, botezuri și înmormântări însă doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama că are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte. Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician însă în umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica și Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând să-i suprime voința de lirism vocal nesaturat“, a fost unul dintre mesaje.

Horia Brenciu nu s-a arătat, însă, iritat de aceste comentarii. El și-a îndemnat fanii să aștepte etapa confruntărilor, acolo unde crede că Adriana va performa mult mai bine. Fiica lui Adi Minune a avut și ea o reacție pe Instagram,

Ea a scris: „Living the moment• #vocearomaniei #blessed #godsplan” – arătând că nu o interesează comentariile negative și că preferă să trăiască momentul.

 

View this post on Instagram

 

•Living the moment• #vocearomaniei #blessed #godsplan

A post shared by ??❤️??? (@adrianasimionescu) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI