Horațiu Mălăele a devenit un cetățean model. Cum se comportă actorul după ce s-a vindecat de covid, citiți în rândurile de mai jos.
Horațiu Mălăele este un cetățean model. Cum se comportă actorul după ce s-a vindecat de coronavirus este incredibil. Actorul Horațiu Mălăele nu lasă garda jos nici după ce a fost infectat și s-a vindecat de virusul ucigaș.
A avut coronavirus, iar în prezent a luat măsuri drastice pentru ca boala să nu recidiveze. De asemenea, după ce s-a vindecat de COVID-19, actorul Horațiu Mălăele și-a reluat activitățile zilnice, însă este mult mai atent și și-a luat măsuri serioase de protecție.
Astfel, celebrul actor a fost surprins în zona Pipera din București, scrie cancan.ro. Imediat după ce și-a parcat mașina în fața unei clădiri de birouri din zonă, îndrăgitul Horațiu Mălăele, care era echipat complet de epidemie, a căutat sediul unei reprezentanțe auto.
S-a învârtit ce s-a învârtit, a căutat și până la urmă a nimerit locul unde vroia să ajungă, însă, surpriză, reprezentanța Alfa Romeo, pe care o căuta, nu avea program.
Puțin supărat de ce i s-a întâmplat, Horațiu Mălăele a revenit la mașina care îl aștepta în parcare, s-a instalat comod la volan și a demarat spre o destinație necunoscută.
Horațiu Mălăele a fost depistat pozitiv la coronavirus cu doar câteva zile înainte să plece în Iași, acolo unde trebuia să participe la Gala Serilor Filmului Românesc, împreună cu mai mulți colegi actori.
De asemenea, Horațiu Mălăele este unul dintre susținătorii campaniei de informare cu privire la riscurile epidemiei de coronavirus, regăsindu-se printre personalităţile care au apărut prezentând foi cu mesajele ”#staiacasa”.
Alte personajele importante din România, care au susținut această campanie împotriva răspândirii virusului ucigaș se mai numără și Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Ilie Năstase, Gică Popescu, Florin Chilian, precum și cântărețul Smiley.
Horațiu Mălăele este căsătorit și are doi băieți. “Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine + profesori și copii, eram numit prostu’ clasei, mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat.
Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: Tu ești un geniu. Iar eu am început să fiu”, povestea Horațiu Mălăele.