Jucătorii de la FCSB s-au resemnat: „Pierdem meciurile din prostie! Campionatul e gata pentru noi”

Jucătorii de la FCSB s-au resemnat: „Pierdem meciurile din prostie! Campionatul e gata pentru noi”
Dennis Man nu mai crede în șansele celor de la FC FCSB în lupta pentru titlul din Liga 1

FC FCSB a suferit un nou eșec în faza play-off a Ligii 1, scor 2-3, la Giurgiu, în fața celor de la Astra. După acest rezultat, formația pregătită de Bogdan Argeș Vintilă cade pe locul 4 în campionat, la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj. Unul dintre jucătorii care au marcat pentru FCSB l-a Giurgiu, Dennis Man, a avut un răspuns foarte sincer în momentul în care a fost întrebat de seria proastă prin care trece formația cu sediul în Popești Leordeni. Atacul lui Man îl vizează, cu siguranță, și pe antrenorul său.

Jucătorii de la FC FCSB s-au resemnat! Mesajul transmis de Mann

„Campionatul este gata pentru noi. Era greu, dar am mai sperat. Ne încurcăm de la etapă la etapă, e foarte greu să mai punem probleme. Nu găsesc nicio explicație, doar că pierdem meciurile din prostie! Ar trebui să ne simțim toți vinovați, nu doar eu sau un alt jucător”, a declarat Dennis Man pentru Look Sport.

FC FCSB a avut 2-0 pe terenul celor de la Astra după mai puțin de jumătate de oră de joc, prin golurile marcate de Ovidiu Popescu și Dennis Man. Dar Denis Alibec, omul meciului, a pus umărul serios pentru revenirea echipei sale. A marcat două goluri și a dat și o pasă decisivă. Prima reușită a lui Alibec a venit în minutul 36. Erorile din defensiva ilfovenilor au continuat și în repriza secundă.

Bogdan Argeș Vintilă riscă să fie demis de la FCSB din cauza rezultatelor modeste din campionat

Takayuki Seto a adus egalarea pentru Astra în minutul 52, după o pasă excelentă oferită de Denis Alibec. În fine, tot vârful trecut pe la FCSB a adus victoria pentru gazde. În minutul 80, Alibec a reluat cu sete din interiorul careului și nu i-a lăsat nici măcar o șansă lui Andrei Vlad. Astra urcă pe locul 3 în clasament, dar nu va avea dreptul să joace în următoarea ediție a preliminariilor Ligii Europa. Astra va înfrunta liderul CFR Cluj în runda următoare, în vreme ce FC FCSB primește vizita celor de la FC Botoșani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI