Haos pe aeroporturile britanice! Greva piloților anulează toate zborurile de luni și marți. Ce ar putea pune capăt disputei dintre angajați și companie

Haos pe aeroporturile britanice! Greva piloților anulează toate zborurile de luni și marți. Ce ar putea pune capăt disputei dintre angajați și companie
Zborurile de luni și marți, anulate! Piloții din Mare aBritanie nu renunță la grevă

Greva piloților din cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie a avut ca urmare anularea tuturor zborurilor din cursul zilelor de luni și marți. Reprezentanții companiei au făcut noi anunțuri în care au menționat și care sunt consecințele adevărate ale acțiunii angajaților. Care este soluția găsită de secretarul general al uniunii piloților și care crede acesta că este rezolvarea?

Greva piloților BA afectează toți pasagerii! Toate zborurile de luni și marți, anulate

Greva de 48 de ore a piloților British Airways îi afectează la maximum pe pasageri. Toate zborurile de luni și marți au fost anulate. Reprezentanții au susținut că zeci de mii de pasageri au fost anunțați cu privire la cele petrecute, astfel luând la cunoștință faptul că British Airways a anulat aproximtiv 1.700 de zboruri din cauza grevei acestora, conform BBC News. Totul s-a petrecut după ce angajații companiei aeriene au anunțat că vor intra în grevă generală preț de trei zile, drept urmare a salariilor mici pe care le au. Cerința lor a fost simplă: British Airways să împartă mai mult din profituri cu angajații. În acest context, mii de pasageri au fost nevoiți să-și schimbe planurile și să se tranfere la alte rute. Compania este acum aspru criticată pentru felul în care a gestionat comunicarea cu pasagerii înainte ca greva piloților să se desfășoare.

„Această grevă va costa compania considerabil mai mult decât investiţia de care este nevoie pentru a finaliza disputa. Este momentul să ne întoarcem la masa negocierilor şi să găsim o ofertă serioasă, care să pună capăt acestei dispute”
Brian Strutton, secretarul general al uniunii piloţilor

 Piloții de la British Airways nu renunță la grevă! Toate zborurile de luni și marți au fost anulate
Piloții de la British Airways nu renunță la grevă! Toate zborurile de luni și marți au fost anulate

Condiția piloților pentru renunțarea la grevă

Balpa (British Airline Pilots’ Association) a indicat faptul că piloții din cadrul British Airways ar putea renunța la grevă, cu o condiție însă. Aceștia se gândesc să își reia activitatea fără probleme dacă se acceptă la o negociereori o nouă ropunere din partea companiei aeriene. Sindicatul a adăugat că aceste manifestații sunt un fel de „ultimă soluţie”, născută din „frustrarea enormă”. Compania aeriană a susținut că, după ce salariile au crescut cu 11,5%, după trei ani, unii piloți ar putea lua mai mult de 200.000 de lire sterline pe an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI