Simona Halep, reacția ei după ce a pierdut meciul cu Kiki Bartens, la Madrid

Autor: Andrei Simion - 23:22, 11 mai 2019
Problemele de sănătate nu o doboară pe Simona Halep

Simona Halep a pierdut în fața olandezei Kiki Bartens și, odată cu acest eșec, și șansa de a reveni pe primul loc în WTA. Românca a pierdut cu scorul 4-6, 4-6.

Simona Halep a pierdut în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, deci și-a luat adio de la trofeu, dar are, cel puțin, asigurată poziția secundă în clasamentul WTA.

Românca a avut probleme în a ține pasul cu Kiki Bartens, încercând din răsputeri să stopeze loviturile adversarei. În cele din urmă, a stopat cu propriul corp o lovitură, iar asta i-a influențat negativ scorul.

O minge trimisă neglijent de către olandeză s-a lovit chiar de piciorul Simonei Halep când alerga. Arbitrul a observat atingerea și, conform regulamentului, atunci când e atinsă de minge, jucătoarea respectivă pierde un punct.

Simona Halep, „certată” cu antrenorul

În timpul partidei, jucătoarea noastră a avut o discuție ceva mai aprinsă cu antrenorul ei, Daniel Dobre, căruia i-a sugerat că strategia pe care a avut-o n-o ajuta:

Simona Halep: „Am jucat complet greşit. Toate punctele pe care le-am câştigat, am jucat şi pe dreapta şi pe rever. Am jucat la început numai pe rever şi se vede scorul.”

Daniel Sobre: „Nu e doar asta Simona…”

Simona Halep: „Eee, nu e doar asta…”

Daniel Dobre: „Ok, atunci fă în continuare ce ai făcut.”

Simona Halep: „Sunt aproape, dar nu pot să le iau! Degeaba sunt aproape!”

Așa a decurs discuția dintre cei doi, iar în final, Simona a pierdut meciul.

Halep n-a uitat, totuși, de Țiriac

Kiki Bartens a câștigat peste 1,2 milioane de euro, plus 1.000 de puncte WTA. Simona Halep a luat puțin peste 600.000 de euro și doar 650 de puncte.

Prima reacție a româncei după meci a făcut referire și la Ion Țiriac:

E o plăcere să vorbesc din nou pe această scenă. Sunt supărată că nu am câștigat, dar Kiki a meritat victoria, a jucat mai bine. A practicat un tenis bun toată săptămâna. Mi-ai furat două trofee, dar sper să mă revanșez. Succes la Roland Garros. Vreau să îi mulțumesc echipei mele, mamei mele, Virginiei. Mulțumiri organizatorilor. Domnului Țiriac, îi mulțumesc, sper că nu sunteți prea supărat, a declarat românca.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI