Haine fake, la Bravo, ai Stil. Cum s-a făcut de râs Bianca Rus în fața juriului

Haine fake, la Bravo, ai Stil. Cum s-a făcut de râs Bianca Rus în fața juriului

În urma ediților ”Bravo, ai Stil”, Bianca Rus s-a făcut de râs cu un articol vestimentar prezentat. Jurații susțin că e fake și că așa ceva nu se poate. Ce reacție a avut concurenta?

Haine fake, la Bravo, ai Stil

Emisiunea ”Bravo, ai stil. Celebrities” are în cadrul ei vedete ce defilează în ținute de firmă, unele dintre acestea ajungând până la mii de euro. Toate ținutele fac parte din branduri mari și cunoscute. Cu toate acestea, Bianca Rus a apărut într-o ediție a show-ului îmbrăcată cu o haină, spune ea, creată de celebrul Cătălin Botezatu. Aceasta mărturisește că ar fi cumpărat-o cu mai mulți ani în urmă, dorind să poarte un articol vestimentar semnat însăși de celebrul designer.

Cătălin Botezatu susține însă că realitatea ar fi alta, acesta asigurând-o de la prima vedere că haina pe care a achiziționat-o și despre care susține că face parte din colecțiile lui ar fi falsă. În urma ediților în care Bianca a spus că le va prezenta haina pe masa juraților pentru un verdict, se pare că în sfârșit s-a decis să o aducă în azi la emisiunie. Articolul vestimentar va fi supus unor analize a juraților.

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptușeli ieftine și nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, menționează Cătălin Botezatu.

Haine fake, la Bravo, ai Stil. Cum s-a făcut de râs Bianca Rus în fața juriului
Haine fake, la Bravo, ai Stil. Cum s-a făcut de râs Bianca Rus în fața juriului

Ce a făcut Bianca Rus pentru a ajunge la Bravo, ai Stil?

Bianca a fost acceptată în Emisiunea de modă difuzată pe Kanal D, abia după ce a slăbit 70 de kilograme din cele 120. Concurenta a dat un adevărat exemplu de voință, și nu a ezitat să treacă printr-o operație pentru a scăpa de acest surplus. Ea s-a remarcat ca fiind o femeie cochetă, autentică, directă și este în prezent îndrăgită de mii de fani.

Concurenta participă acum la noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai Stil”, care a început din anul 2020 pe postul de televiziune Kanal D. În prezent ea a ajuns la vârsta de 32 de ani și se află într-o relație cu Ștefan Farrell, un afacerist clujean în vârstă de 40 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI