07 sept. 2020 | 22:33

Grila de toamnă pe TV. Mutare surpriză de la PRO TV la Antena 1. În ce show o poți vedea pe vedetă

Monden
Grila de toamnă pe TV. Mutare surpriză de la PRO TV la Antena 1. În ce show o poți vedea pe vedetă
In ce zile se difuzeaza Las Fierbinti la PRO TV

A apărut grila de toamnă pe TV. Astăzi, 7 septembrie, va avea loc mult așteptatul debut pentru noile sezoane ale posturilor de televiziune, Pro TV și Antena 1. Cele două televiziuni pun la bătaie producțiile prezentate astă-vară.

Aceasta este grila de toamnă la TV. Mutarea surpriză de la PRO TV la Antena 1. În ce show apare vedeta

Astăzi, 7 septembrie, debutează noile producții anunțate de la PRO TV și Antena 1. Astfel, postul din Pache Protopopescu deschide seara de luni, 7 septembrie, cu un nou sezon din „Las Fierbinți”, începând cu ora 20:30. Serialul de comedie va începe ceva mai devreme față de cum a fost programat.

De obicei, Las Fierbinți, se va difuza în zilele de marți și joi, dar debutul va fi astăzi, 7 septembrie. Las Fierbinți va face excepție astăzi, întrucât va fi difuzat meciul de fotbal dintre naționala noastră și Austria. Astfel, după ce a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, naționala României revine cu un nou meci în Liga Națiunilor. Echipa antrenată de Mirel Rădoi va da piept cu Austria, în deplasare. Meciul Austria-România va începe de la 21:45, la Pro TV.

Chefi la Cutie debuteaza astazi la Antena 1

Chefi la Cutie debuteaza astazi la Antena 1

Nou sezon al emisiunii Chefi la Cuțite

Antena 1 va difuza în această seară, 7 septembrie, premiera noului sezon din „Chefi la cuțite”. Show-ul de gătit vine cu sezonul 8 în trei porții pe săptămână. Un fost jurat Masterchef va apărea la prima difuzare Chefi La Cuțite. Este vorba despre Patrizia Paglieri, fost jurat Masterchef, care va juriza lupta dintre cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Ce se întâmplă în show-ul culinar de la Antena 1

De asemenea, în fiecare ediție din audiții, cei trei chefi din juriu gătesc, iar un chef invitat le va juriza farfuriile, tot „pe nevăzute”, fără a ști cine ce a gătit. Câștigătorul va primi „o amuletă”, practic un avantaj pe care îl poate folosi în etapele viitoare ale show-ului culinar. Pe de altă parte, din acest an, show-ul prezentat de Gina Pistol, se va transmite de luni până miercuri, începând cu ora 20:30. În această seară debutează audițiile pe nevăzute.

În show vor apărea în acest sezon și vedete precum Cătălin Cazacu, Bella Santiago (câștigătoare a ultimului sezon din X Factor), Ruxi „Opulenta” (influencer care face parodii în mediul online, fostă membră LikeOne), Anca Diniciu (actriță care a apărut și în emisiunile lui Bendeac), Carmen Fit (antrenoare a vedetelor), George Soare (hair-stylist) și Sali Levent (actor).

Ce se va difuza la celelalte televiziuni

Kanal D difuzează un nou episod din serialul turcesc „Prețul fericirii” de la 20:00, iar de la 22:00 are un alt serial -„Patria mea ești tu”. De asemenea, Național TV are în grilă un episod din serialul „Dragoste și ură” de la 20:00, urmat de la 21:00 de filmul de acțiune „Ultimul tigru shaolin”.

Nu în ultimul rând, Prima TV mizează pe filmul „Pentru Patrie”, care începe de la 20:00, iar de la 22:00 pe un nou episod din „Starea Nației”, cu Dragoș Pătraru.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro