De ce nu a plecat Andi Moisescu de la Pro TV, de fapt. Dezvăluirea juratului de la Românii au talent

De ce nu a plecat Andi Moisescu de la Pro TV, de fapt. Dezvăluirea juratului de la Românii au talent
Deși a primit oferte de la alte posturi, el le-a refuzat. Iată de ce

Andi Moisescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi oameni de televiziune din România. El apare pe micile ecrane de nu mai puțin de 3 decenii.

Andi Moisescu are o carieră de zeci de ani în televiziune

Toată lumea îl cunoaște pe Andi Moisescu și îl apreciază pentru umorul și ironia lui. În cei 30 de ani de când există Pro Tv, omul de televiziune a trecut de la matinal, la emisiuni de weekend și tot felul de formate.

Chiar dacă a primit în tot acest timp propuneri din partea altor posturi Tv, Andi Moisescu a decis să rămână în trustul în care a devenit cunoscut.

El a început să lucreze pentru Adrian Sârbu în vara anului 1001, la Radio Pro Fm, iar din 1996 la Pro Tv.

A trecut de la emisiunea Te uiți și Câștigi, la Dăruiești și Câștigi. În plus, el este cunoscut publicului de astăzi pentru emisiunea Apropo Tv, pe care o face dinainte să fie jurat la Românii au Talent.

Motivul pentru care Andi Moisescu nu a plecat de la Pro Tv

Multe televiziuni l-au ofertat pe Andi Moisescu, cunoscut pentru carisma lui și succesul cu care realiza tot felul de producții. A refuzat fiecare ofertă venită și a explicat de ce.

”De-a lungul vremii, eu am mai avut oferte şi cu toate am avut aceeaşi discuţie foarte sinceră şi extrem de pragmatică. În cazul unui produs, putem să spunem noi ce vrem despre el. Dacă ne propunem astăzi să creăm o băutură răcoritoare, de exemplu, o putem poziţiona unde vrem noi.

Televiziunea e un produs până la urmă. Ei bine, acest produs, aşa cum a fost el desenat în 1995, a fost de la început desenat ca un produs premium, chiar super premium. Drept urmare, este raftul cel mai bine poziţionat.

Şi cum eu am un produs care este de asemenea premium, respectiv Apropo TV, sigur că încerc să descopăr care e raftul pe care să aşez corect produsul.

Produsul meu cel mai bine se potriveşte pe raftul Pro TV. S-a potrivit dintotdeauna”, a explicat Moisescu într-un interviu pentru Pagina de Media.

Cum s-a cunoscut cu Florin Călinescu

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Andi Moisescu a povestit despre cum s-a cunoscut cu Florin Călinescu, cel care i-a oferit șansa să fure meserie.

Prima întâlnire cu Florin Călinescu s-a petrecut la ProFM. De altfel, atunci mi-a oferit pentru prima oară șansa să fur ceva meserie de la el, invitându-mă la „Ora 7 Bună dimineața”.

M-a speriat puțin oferta, așa că-n prima fază i-am spus c-ar fi păcat să-și confuzeze audiența cu prezența mea. Abia la finalul lui ‘96 am cedat tentației și am pășit pentru prima oară în platoul lui.

N-a fost nevoie să-mi mai spună nimic. Mi-am dat singur seama că va fi extrem de greu. Și chiar așa a fost”, povestea Andi pentru Libertatea, în 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI