Gravidă, tăiată pe burtă de propriul ei soț. Ce a vrut bărbatul să vadă, de fapt!

Gravidă, tăiată pe burtă de propriul ei soț. Ce a vrut bărbatul să vadă, de fapt!
Gravidă, tăiată pe burtă de propriul ei soț. Ce a vrut bărbatul să vadă, de fapt!

Tatăl a cinci fete, un bărbat din India și-a tăiat la burtă soția însărcinată ca să afle dacă va avea un băiat de data aceasta.

Gravidă tăiată pe burtă de soțul ei. Ce a vrut să afle bărbatul

Femeia, însărcinată în șapte luni, ar fi fost atacată chiar de soțul ei cu o armă ascuțită, potrivit Daily Mail. În urma incidentului femeia a fost internată de urgență la spital și se află în stare gravă.

Potrivit rudelor femeii, soțul ei își dorea un băiat, deoarece are cinci fete și ar fi vrut să verifice ce  sex are copilul. Bărbatul a fost reținut la scurt timp după atac. Conform unui studiu, avorturile care au loc din cauza sexului copiilor sunt des întâlnite în India, băieții fiind preferați.

Femeie însărcinată a murit în ambulanță

Tot în India, o femeie infectată cu Covid-19, însărcinată în opt luni a murit în ambulanță. Femeia a fost plimbată timp de 13 ore fără să fie internată.

”Am fost la nouă spitale, dar niciunul nu a acceptat să o interneze. Fiul nostru mă întreabă unde e mama lui. Nu știu ce să îi răspund”, a spus soțul femeii.

Unele dintre spitale au spus că sunt pline și nu mai pot primi alți pacienți, în timp ce altele au spus că nu pot primi bolnavi infectați cu COvid-19, pentru a nu-i pune în pericol pe cei internați cu alte afecțiuni.

Un alt moment dramatic a fost surprins în fața unui spital din Delhi. Un bărbat a plâns de disperare pentru că nu își poate interna soția. ”Te rog, fă ceva, frate! Îmi spun să o duc la alt spital”, i-a spus acesta reporterului.

Medici într-o ambulanță
Femeie însărcinată tăiată de soțul ei.

Femeie de 37 de ani însărcinată și-a pierdut viața

O tânără în vârstă de 37 de ani a decedat într-un accident pe autostrada Deva – Nădlac. Femeia, cetățean Bulgar se afla într-un microbuz ce transporta persoane la muncă în străinătate. Șoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat. Microbuzul avea o remorcă, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul de pe marginea drumului și s-a rostogolit  câțiva metri.

Tânăra însărcinată a rămas blocată sub autovehicul și a fost nevoie de intervenția pompierilor să o scoată de acolo. Doctorii au efectuat manevrele de resuscitare, dar rănile erau atât de grave, încât nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI