Grațiela și Andrei Duban au fost la un pas să își rateze relația. Ce i-au spus apropiații despre viitorul soț

Gratiela si Andrei Duban, la un pas să-și rateze relația

Grațiela de la Survivor România este soția actorului Andrei Duban de aproape nouă ani. În urmă cu aproximativ patru ani, aceasta a dat un interviu, fiind întrebată și ce anume știa despre Andrei Duban înainte să se cunoască personal.

Grațiela și Andrei Duban au fost la un pas să își rateze relația

 Grațiela Duban a dat din casă și a vorbit despre Andrei Duban și despre ce anume știa despre el dinainte să-l cunoască în persoană.

“Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine.”, a declarat Graţiela pentru dcnews.ro.

“Acum, după șase ani de relaţie, pot spune că este un familist convins; un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun “DA” pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!”, a mai spus Graţiela.

În prezent, Graţiela Duban se află în Republica Dominicană, fiind printre protagoniştii de la Survivor Romania, din echipa Faimoșilor. Însă Elena Ionescu a dezvăluit în emisiunea Survivor România că Bogdan Vlădău este protejat de Grațiela Duban, pentru că ea spune că o încălzește noaptea.

Grațiela Duban
Grațiela Duban

Andrei Duban îi ia apărarea Grațielei

Andrei Duban a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a comentat și imaginile cu cei doi dormind îmbrățișați, dar și spusele Elenei Ionescu referioare la Grațiela. ”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a afirmat Andrei Duban la FanArena.

În urmă cu aproape două săptămâni însă, Grațiela Duban a fost consolată de Ghiță, după ce echipa Faimoșilor și-a pierdut imunitatea. Ei eu fost surprinși chiaar de camerele de luat vedere, îmbrățișați, în timp ce Grațiela plângea.

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost reacția lui Andrei Duban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI