Grasu XXL, surprins la el acasă cu o femeie după despărțirea de Laura Andreșan

Grasu XXL, surprins la el acasă cu o femeie după despărțirea de Laura Andreșan
Grasu XXL, o nouă parteneră misterioasă

Nici bine nu s-a despărțit de Laura Andreșan, că celebrul Grasu XXL a trecut mai departe. Se pare că nu este atât de afectat de despărțire, pentru că a apărut o altă femeie în casa rapper-ului.

Grasu XXL, o nouă parteneră misterioasă

După mai bine de 12 ani de relație, și cu un copil, fanii au rămas uimiți să afle de la Grasu XXL că s-a despărțit de Laura Andreșan. Cei doi, Laura Andreșan și Grasu XXL în urmă cu doi ani deveanu fericiții părinți ai unei fetițe. Lucrurile mergeau bine între ei, sau cel puțin așa s-a crezut până recent.

Grasu XXL a fost cel care a făcut anunțul despărțirii pe Facebook. Nici n-au trecut câteva zile d la separare că rapper-ul a fost surprins de paparazzi împreună cu o altă femeie, misterioasă.

Noile informații spun că femeia misterioasă, și cu un copil, a fost surprinsă în casa artistului. Ceea ce este și mai misterios, este că artistul, împreună cu femeia misterioasă și copilul, au fost urmăriți până la unul din spitalele pentru copii din Capitală.

Aici, ca să poată intra cu cel mic, a fost nevoie de semnătura amândorura. Numai că, legea spune că doar dacă ești părinte sau tutore ai voie să semnezi anumite documente. După ipostazele surprinse de paparazzi, am putea deduce că micuțul din brațele femeii miserioase este un alt copil al artistului?

Grasu și Laura, o relație de 12 ani

Nu se  aștepta nimeni ca cei doi să anunțe vestea despărțirii, după 12 ani de relație. Unde mai pui că aveau și o fetiță frumoasă, de doi anișori. Laura a vorbit despre relația sa cu Grasu XXL, declarând că:

”Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme.

Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI