Gordon Ramsay la Chefi la cuțite? Reacţia celor trei Chefi de la Antena 1 când l-au văzut pe concurentul care îi seamănă perfect celebrului bucătar

Gordon Ramsay la Chefi la cuțite? Reacţia celor trei Chefi de la Antena 1 când l-au văzut pe concurentul care îi seamănă perfect celebrului bucătar
Gordon Ramsay a ajuns la Chefi la cuțite?

Fanii show-ului ,,Chefi la cuțite” au rămas fără cuvinte când au văzut cine se află dincolo de porțile chefilor. Aceștia au fost surprinși să descopere că un personaj special le va juriza farfuriile. Majoritatea telespectatorilor au crezut că îl văd pe celebrul Gordon Ramsay intrând în platou. Apariția de senzație a adus cifre incredibile pentru Antena 1 în seara trecută. Iată cine a apărut în fața bucătarilor!

Apariție inedită la Chefi la cuțite: Gordon Ramsay i-a vizitat pe chefi?

Gina Pistol i-a provocat pe chefi la o nouă luptă pentru amuletă în care și-au folosit creativitatea la maximum. După ruleta ingredientelor, bucătarii au avut parte de o surpriză uriașă. Vedetele au avut parte de o vizită memorabilă din partea lui Martin Jordan. Britanicul este sosia celebrului Gordon Ramsay.

Cel din urmă a venit să critice dur farfuriile gătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Asemănarea izbitoare cu celebrul chef internațional i-a lăsat fără cuvinte pe cei din fața televizoarelor, dar și pe vedetele noastre. El a imitat gesturile și discursul starului TV.

Cum au reacționat vedetele?

,,E foarte elegantă, foarte frumoasă farfuria, e pictură! E curată și elegantă, preparatul e chiar foarte mișto. E unul dintre cele mai bune preparate pe care noi le-am avut la Chefi la cuțite în 10 sezoane, sigur am fi pus cuțitele de aur pe masă dacă le mai aveam disponibile. Chiar sunt curios să văd cine a putut să gătească chestia asta pentru că este next level”, spunea chef Florin Dumitrescu înainte ca bărbatul să-și facă apariția.

,,Când vezi că se deschid ușile și însuși zeul bucătarilor din televiziune apare și începe să-ți demonteze farfuriile de la amuletă, te gândești: OK, îți e permis, maestre! Vorbiți, vă rog!”, a mai spus acesta.

,,Eu am rămas mască! Atunci când l-am văzut, am zis că e Gordon Ramsay în persoană. A fost o surpriză spectaculoasă”, a adăugat Cătălin Scărlătescu despre această vizită cadou pentru cei trei chefi la aniversarea a 10 ani de când se cunosc.

,,Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc cu această idee”

Martin Jordan și-a prezentat mai apoi adevărata identitate, iar chefii au fost curioși să afle povestea din spatele omului care seamănă izbitor cu Gordon Ramsay. Cel din urmă chiar l-a cunoscut personal pe bucătarul celebru și a încercat să îl surprindă în propria emisiune TV.

,,Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc cu această idee și să-mi exersez skill-urile de entertainer. Unul dintre primele mele joburi ca sosie a lui Gordon a fost să-l surprind chiar pe Gordon la propria lui emisiune TV”, a povestit el.