Chef Sorin Bontea, conflict cu chef Cătălin Scărlătescu. Incredibil ce s-a întâmplat: ‘Nu am vorbit 3 zile’

Chef Sorin Bontea, conflict cu chef Cătălin Scărlătescu. Incredibil ce s-a întâmplat: ‘Nu am vorbit 3 zile’
Chef Sorin Bontea, conflict cu chef Catalin Scarlatescu. Incredibil ce s-a intamplat Nu am vorbit 3 zile

A început noul sezon Chefi la Cuțite pe Antena 1, iar maeștrii în arta culinară preferați ai românilor au revenit pe micile ecrane. Deși Chef Sorin Botean, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu sunt prieteni bun de foarte mulți ani, puțini știu că fostul câștigător de la Asia Express și partenerul actriței Doina Teodoru au fost certați, recent, și nu și-au vorbit câteva zile.

De ce s-au certat Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea

Chefi la Cuțite a dat startul sezonului 10, aniversarea unei decade de la formarea trio-ului de succes format din cei trei jurați, Chef Sorin Botean, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

De-a lungul timpului, cei trei bucătari au demonstrat că sunt experții artei culinare în România, atât prin jurizările de la Masterchef, cât și prin probele dificile de la Chefi la Cuțite. Ca în orice competiție de top, tensiunile sunt foarte mari, iar disputele pot apărea din cele mai banale motive.

Sunt prieteni buni de o viață, însă conflictele apar și în cea mai unită familie, nu-i așa? Ei bine, într-un interviu recent, Chef Sorin Bontea a povestit cum s-a certat atât de tare cu prietenul său, Chef Cătălin Scărlătescu, încât nu și-au vorbit timp de 3 zile.

„Conflictele noastre au multe surse… inepuizabile. Pot părea de la o farfurie, o amuletă, un joc din culise, un battle pierdut etc. De cele mai multe ori apar de la farfurii sau de la faptul că nouă ni se pare că și ceilalți nu au respectat regulile.

S-a întâmplat să nu vorbesc trei zile cu Scărlătescu. Îl luam de acasă cu mașina, îl duceam acasă cu mașina… dar nu ne vorbeam. A patra zi l-am luat în brațe și asta a fost tot.”, a declarat Chef Sorin Bontea, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la TV Mania.

Ce așteptări au chefii de la noul sezon Chefi la Cuțite

Chef Bontea și colegii săi de platou sunt foarte entuziasmați să cunoască cei mai talentați concurenți. Simpaticul bucătar speră să câștige cel de-al cincilea trofeu în acest an.

„Avem întotdeauna o foarte mare curiozitate. La începutul fiecărui sezon ne așezăm pe scaun și pe măsură ce se deschid ușile, descoperim oameni atât de diferiți, cu povești atât de

neașteptate, combinații de mâncare ce nu ne-ar fi trecut prin minte, farfurii care arată impecabil sau de care îți e teamă să te atingi.

Elementul ăsta de surpriză te ține mereu în priză și nu ai cum să te saturi de el, oricâte porții ar veni!”, a completat Bontea pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe