Gogoși cu banane fără zahăr. Rețeta e atât de simplă, o poate face oricine

Gogoși cu banane fără zahăr. Rețeta e atât de simplă, o poate face oricine
Cum să faci gogoși cu banane?

Gogoșile cu banane sunt acum în tred! Toate gospodinele le prepară și sunt foarte mulțumite de desertul făcut special pentru cei dragi. Cum trebuie să le gătești și care sunt restul ingredientelor de care ai nevoie?

Rețetă de gogoși cu banane

Gogoșile sunt clar în topul deserturilor care aduc tuturor aminte de copilărie. Sunt extraordinare simple și pudrate doar cu zahăr, umplute cu gem, mâncate cu dulceață de fructe, dar și cu banane. Poți să reinventezi desertul copilăriei și să îl prepari într-un mod deosebit care sigur va fi pe placul celor dragi sau a invitaților tăi.

  • Ingrediente pentru gogoși cu banane:

300 g făină de grâu
4-5 banane foarte coapte
10 g praf de copt
1 ou
1 linguriță de esență (la alegere)
1 praf de sare
aproximativ 400 ml ulei pentru prăjit.

Mod de preparare: pas cu pas

Asigură-te întâi de toate că bananele sunt coapte. Ai grijă ca ele să fie moi și dulci pentru ca mai apoi să le poți pisa. Pune crema peste ingredientele uscate și amestecă până ce toate se omogenizează. Compoziția trebuie să fie la final una lipicioasă, ușor fluidă.

Nu trebuie să îți faci griji pentru că iese așa pentru că ele nu sunt niște gogoși obișnuite, ci sunt turnate cu ajutorul unei linguri direct în uleiul încins. Dă focul la mediu și lasă-l să se încălzească, iar mai apoi toarnă câte o gogoșică în tigaie.

Lasă-le să se rumenească și să prindă o culoare aurie, ulterior scoate-le pe un șervețel de bucătărie pentru ca tot uleiul să fie absorbit. Este nevoie să le lași măcar 2-3 minute să se răcească, ulterior să le dai prin zahăr. Gospodinele susțin că cele mai gustoase sunt acelea care sunt învăluite prin zahăr pudră vanilat.

Pentru un plus de aromă, este util să adaugi alături de zahăr și puțină scorțișoasă și cacao. Cu siguranță asta va fi pe placul tuturor invitaților și îi vei face să ceară și a doua porție. De asemenea, se combină extrem de bine cu o cremă fină de ciocolată, dulceață sau gem din propria cămară.

Unii oameni preferă să le consume date direct prin ciocolată topită albă sau neargă. Dacă alegi să faci asta, este recomandat să pui lângă ele câteva fructe proaspete, mai cu seamă fructele din sezonul cald care sunt dulci sau acrișoare. Pentru a le simți mai bine gustul, mănâncă-le după ce se răcesc în proporție de 40%. În felul acesta le vei simți mai bine gustul dulce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI