Haz de necaz: glumele superbe cu Dăncilă după articolul cu iz comunist

Haz de necaz: glumele superbe cu Dăncilă după articolul cu iz comunist
Viorica Dăncilă, premierul României, la întâlnirea cu Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, pe aeroportul Băneasa.

Viorica Dăncilă, premierul României, a beneficiat de-un articol de propagandă în revista Q Magazine. În urma lui, pe baza fotografiilor, au apărut glume superbe.

Articolul intitulat „Adevăruri nespuse despre Viorica Dăncilă. Şi trist, şi sincer” o arată pe Dăncilă ca un maestru tăcut al luptei politice.

„Așa se explică comportamentul colectiv adolescentin al românilor: arogant și depresiv, agresiv și defetist, în același timp; temerar, când este vorba de a începe, și fatalist, când este vorba să termine treaba”, se zice în articol. Viorica Dăncilă e un fel de campioană de care românii nu țin cont.

Articolul în onoarea lui Dăncilă este însoțit de-o colecție generoasă de poze. Acestea au fost folosite pentru o serie aproape demențială de glume. Practic, chiar dacă articolul se voia o odă, a sfârșit să fie doar penibil.

Imaginile cu Viorica Dăncilă din articolul-omagiu o arată pe aceasta fie într-o poziție asemănătoare celei personajului Claire Underwood din House of Cards, fie într-o postură prin care ni se transmite că „rezistă”.

Pe baza lor, au apărut noi meme cu premierul României. Ai putea-o vedea lejer în oricare dintre situații. Desigur, n-au lipsit ironiile că i s-ar potrivi rolul de secretară.

„Un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală”, așa e portretizată în articol. Sigur, pentru cine are amintirea mandatului ei, e departe de așa ceva. Tocmai de aceea articolul are un puternic iz comunist, similar articolelor din Scânteia.

„De multe ori poeții își recită mizerabil poeziile. Una este să scrii și alta să declami. Tocmai sensibilitatea, care umple de har scrisul în intimitate, lipsește de har lectura în public”, se mai spune despre premierul României. Mai departe, bucură-te de aceste glume furnizate de oamenii deosebiți ai internetului.

Viorica Dancila 6
Deva împotriva PSD / Facebook
Viorica Dancila 6
Utopia Group
Viorica Dancila 6
Utopia Group.
Viorica Dancila 6
Utopia Group.
Viorica Dancila 6
Pisici Politice / Facebook.
Viorica Dancila 6
Narcis Anton / Facebook.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI