05 feb. 2021 | 20:19

Giulia s-a transformat total. Cum arată acum, e aproape de nerecunoscut

Știri generale
Giulia s-a transformat total. Cum arată acum, e aproape de nerecunoscut
Cum s-a transformat Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu nu mai arată cum o știai. Artista a slăbit, s-a tunat și este foarte mândră de realizările sale. De altfel, Giulia Anghelescu a trecut prin două intervenții la sâni, iar acum este mulțumită de rezultate.

Giulia s-a transformat total

Recent, Giulia Anghelescu a postat și o fotografie din cabinetul medicului estetician, cel care i-a operat bustul, fiind mândră de noii ei sâni.

„Este timpul pentru a sărbători! 1 an aniversar, doctore! Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată și cel mai bun doctor, desigur!” a notat Giulia Anghelescu, la o imagine cu ea și medicul ei.

Artista este și mamă a doi copii, dar nu s-a neglijat. După cea de-a doua sarcină, aceasta a slăbit nu mai puțin de 30 de kilograme, apelând și la o intervenție la nivelul bustului.

 „După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac (intervenția de mărire a sânilor), dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: „Haide, vino pe la mine!”. De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.

De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: Gata, mă duc și fac asta. Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul (că am făcut o astfel de operație)”, a povestit Giulia, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce probleme de sănătate a avut Giulia Anghelescu

De altfel, Giulia Anghelescu a mai trecut și prin ceva probleme de sănătate anul trecut. A fost nevoită să își facă și analize amănunțite și așa a descoperit că are intoleranță la gluten.

”Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten.

Prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”, a povestit Giulia Anghelescu.

De altfel, medicii i-au spus să aibă grijă la ce mănâncă.

”Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.”, a mai spus artista.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro