Giulia Anghelescu, probleme nebănuite de sănătate. Prin ce a trecut și de ce se umfla foarte mult

Giulia Anghelescu, probleme nebănuite de sănătate. Prin ce a trecut și de ce se umfla foarte mult
Giulia a descoperit că are anumite alergii

Giulia anunța recent că se retrage din showbiz. S-a speculat mult pe această temă, dar vedeta a decis să nu vorbească despre decizie. Dar a vorbit despre problemele de sănătate din ultima vreme.

Giulia a descoperit că are anumite alergii

De aproape un an de zile, Giulia a avut probleme de sănătate, despre care nu știa foarte multe lucruri. Vedeta povestește că i-a fost foarte greu, așa că decizia de a merge la medic a fost una de bun augur. În urma analizelor, doctorii au descoperit că Giulia suferă de anumite alergii care ar fi putut, în anumite condiții, să-i fie fatale.

Starea de rău, povestește Giulia, ar fi plecat de la faptul că se umfla și nu știa exact de ce. În același timp vedeta a recunoscut că nu credea în reacții severe, apropos de alergia pe care a dezvoltat-o.

După analize amănunțite, doctorii au depistat că Giulia are intoleranță severă la gluten. Și cum multe din produsele alimentare dețin această substanță, a fost foarte greu să-și controleze dieta.

”Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînțeles că prima mea reacție a fost că hai că nu există intoleranță la gluten.

Prea mi se părea că toată lumea are această suferință în ultimii ani, mai ales în partea asta de online și nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific și așa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranță.”a povestit Giulia Anghelescu.

Medicii i-au recomandat atenție la ce mânâncă

După descoperirea alergiei, Giulia a fost nevoită să-și schimbe total regimul alimentar, deși în casă are doi copii cărora le gătește aproape în fiecare zi. Vedeta a fost nevoită să aibă grijă ce mănâncă și să-și ia regulat medicația dată de medici.

”Aveam o reacție destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc și pentru ei și pentru mine. Am înțeles că odată la câteva luni pot în cantități foarte mici să gust din anumite alimente care conțin gluten.”, a mai adăugat artista.

Cât despre viața din familia Giuliei, lucrurile merg foarte bine, iar relația sa cu Vlad Huidu este una cum nu se poate mai fericită, după cum povestea recent Giulia.

”Mi-am propus ca anul 2020 să fie unul bun pentru mine și, culmea, chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum.

A fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri.”, declara Giulia recent.

Urmăriți Playtech.ro și pe