Giulia Nahmany, umilită grav la Ferma 2020. “Nu îmi vine să cred că ai făcut asta”

Giulia Nahmany, umilită grav la Ferma 2020. “Nu îmi vine să cred că ai făcut asta”
Giulia Nahmany umilită la emisiunea Ferma

În cadrul emisiunii ”Ferma. Orășeni versus săteni” de la PRO TV, Giulia Nahmany a fost umilită într-un mod incredibil de către Gabriel Toader.

Cum a fost umilită Giulia Nahmany la emisiunea Ferma

S-ar părea că, Gabriel Toader nu uită și nu iartă. Acesta a luat o decizie incredibilă după ce fermierul-șef Augustin Viziru l-a ales drept duelistul săptămânii. Toader a ales-o pe Giulia Nahmany ca partener de întreceri. Cei doi s-au înțeles bine în perioada petrecută în pădure, în timp ce făceau parte din echipa bandiților.

”În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. (…) Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare”, și-a motivat Gabriel Toader alegerea, potrivit Impact.ro.

Gabriel susține că a fost dezamăgit de comportamentul Giuliei Nahmany, de ei erau fermieri-șefi. Toader a precizat ea nu a recunoscut ce greșeli a făcut atunci, fapt care l-a deranjat mult.

Giulia Nahmany a fost umilită de Gabriel Toader la Ferma
Giulia Nahmany a fost umilită de Gabriel Toader la Ferma

Ce reacție a avut Giulia Nahmany, în urma deciziei lui Gabriel Toader

După ce a aflat ce decizie a luat Gabriel Toader, Giulia Nahmany s-a declarat surprinsă i a început să plângă.

“Nu îmi vine să cred că ai făcut asta. De ce să mă alegi pe mine? Eu nu i-aș fi făcut niciodată asta lui Gabi, mai ales că am trecut prin atâtea împreună”, a spus Giulia, printre lacrimi.

Mai mult, Gabriel Toader a simțit nevoia să se retragă din cauza Giuliei Nahmany. Acesta a susținut că o parte din ura pe care o au ceilalți concurenți față de el a fost cauzată de ea. Andreea Antonescu i-a luat  apărarea Gabriel când a certat-o pe Giulia Nahmany că a vorbit urât cu oamenii.

”Doamne, nu vreți să știți prin ce am trecut! «Trebuie să stă un pic jos», «Trebuie să mă odihnesc». Nu poți așa. N-ai cum! I-am spus: «Hai să scoatem apă». Ea a întrebat: «Dar de ce să scoatem noi apă? Să punem pe cineva». Ea tot îmi pasa, ca să scot eu pe gură.

«Să ne facă cineva curat în cameră». Asta a fost cea mai tare. Am tras-o după mine și am făcut-o să uite, pentru că dacă o făceam și pe asta, chiar ieșea urât rău. «Viviana? Apă ai? Dă-mi apă!». Greu cu ea”, a spus Gabriel Toader despre Giulia Nahmany, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI