26 mart. 2024 | 17:00

Giulia Anghelescu, pe marele ecran! În ce film va apărea? ”Vlad este un pic invidios” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Giulia Anghelescu, pe marele ecran! În ce film va apărea? ”Vlad este un pic invidios” VIDEO EXCLUSIV

După Asia Express, Giulia Anghelescu are parte de o nouă provocare pe plan profesional. Artista a fost cooptată în distribuția lungmetrajului Noaptea lui Vlad și filmează la foc automat. În înterviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, într-o pauză de filmare, Giulia ne-a povestit cum s-a integrat în echipă, dar și despre emoțiile pe care le-a avut la primele scene cu actorul Costel Cașcaval. Partenerul său de viață, Vlad Huidu îi este alături și o ajută la pregătirea rolului, fiind însă un pic invidios că nu lucrează împreună, mai ales că el este director de imagine, însă are proiecte în televiziune.

Giulia Anghelescu, rol în filmul „Noaptea lui Vlad”

La 204 ani de la nașterea lui Alexandru Ioan Cuza, Grivița Studio a pornit producția unui film independent care își propune să fie unul dintre cele mai mari succese ale filmului românesc în 2024 și să devină o peliculă de referință. Noaptea lui Vlad include aportul tehnologiei de ultimă oră, filmările desfășurate în galeriile de artă imersivă fiind o provocare pentru întreaga echipă.

Suntem pe platourile de filmare. Ce personaj interpretezi?

Bine ați venit la noi, aici, la treabă! Eu sunt Raluca în acest film, sunt mama lui Vlad, personajul principal. După cum se poate observa, am mari emoții, este un proiect destul de amplu, dar mă bucur că am revenit la o pasiune de-a mea, pe care nu am dezvoltat-o prea mult în ultimii ani, așa că bine ați venit.

Giulia Anghelescu: “Cu domnul Costel Cașcaval am avut cele mai mari emoții”

Ai mai jucat în „Faci sau taci”, în urmă cu câțiva ani, deci este a doua experiență pentru tine.

Atunci când am jucat în Faci sau taci, de exemplu, am avut câteva replici, nu a fost un rol prea bine conturat și prea vizibil. Și acum, când am primit propunerea să particip la un text și o repetiție ca să vedem dacă reușim să avem o chimie foarte bună, m-am bucurat foarte mult, deși este o perioadă extrem de aglomerată pentru mine. Mie întotdeauna mi-a plăcut să mă joc, nu știu dacă pot să zic neapărat că mi-am dorit foarte mult să fiu actriță, că eu sunt artistă până la urmă, dar, atâta timp cât lumea din jurul meu zice că mă descurc bine, înseamnă că nu e doar un moft și că îmi și place ceea ce fac.

Citește și: Giulia Anghelescu a ieșit în costum de baie în zăpadă. Detaliul pe care l-au observat fanii FOTO

 La casting ai dat textul cu Marian Olteanu?

Nu, pe Marian l-am cunoscut după aceea și am aflat că va fi soțul meu din film, dar chimia a fost între toate personajele, cei care jucăm. Pe Filip îl știu de când era în burtică la maică-sa, așa că această chimie clar exista dinainte, mi-a fost foarte ușor cu el. Cu domnul paznic, cu domnul Costel Cașcaval am avut cele mai mari emoții pentru că era foarte serios și nu știam cum să abordez subiectul și să vedem cum o să decurgă primele noastre repetiții, dar au mers foarte bine.

Este un om extraordinar de la care învăț în fiecare moment câte ceva. Sunt recunoascătoare, pentru că e foarte drăguț cu mine, e foarte îngăduitor. Atunci când am avut nevoie de un sfat sau de ajutor la vreo secvență, întotdeauna a fost acolo și mi-a îndrumat pașii. Până la urmă a văzut și el clar dorința mea de a face lucrurile așa cum trebuie și cred că s-a simțit din primul moment faptul că îmi doresc să dau tot ce am mai bun.

Giulia Anghelescu: “Pentru mine Vlad este sprijinul meu numărul unu”

Vlad ce zice de experiența asta? E o provocare pentru tine.

Soțul meu este foarte fericit, știe că îmi doream foarte mult un nou proiect în cinematografie, cumva este și un pic invidios, pentru că el chiar activează în acest domeniu, fiind director de imagine, doar că nu a mai lucrat de foarte mult timp la filme, ci doar în televiziune, dar mă sprijină având în vedere că noi dăm text aproape în fiecare zi acasă împreună și mă ajută să-mi învăț replicile și să îmi accesez niște părți despre care eu habar nu aveam că le pot accesa. Pentru mine este sprijinul meu numărul unu. Și el și copiii. Și copiii dau text cu mine acasă. Și ei mă ajută la repetiții foarte mult.

Citește și: Talentul lui Vlad Huidu de care nu ştia nimeni până la America Express. Chiar şi Giulia Anghelescu a fost uimită: „Iubirea mea, bravo”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Castelul din România care i-a sedus pe americani. Turiștii se înghesuie în acest loc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro