Gigi Becali a mințit din nou?! Câți bani a primit, de fapt, pentru transferul verii în România

Gigi Becali a mințit din nou?! Câți bani a primit, de fapt, pentru transferul verii în România
Totul are legătură cu suma pe care l-a vândut pe Moruțan

Gigi Becali a mințit? Turcii îl contrazic pe șeful FCSB privind transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Gigi Becali s-a încurcat în declarații? Cât a primit pe mijlocașul vândut la Galatasaray

După ce Giovanni Becali a declarat că Gigi Becali putea lua 7 milioane de euro pe Moruțan în loc de 4 cât a încasat, apar la iveală noi edetalii despre transferul verii.

Clubul din Turcia care l-a achiziționat pe mijlocaș spune că suma de transfer este de 3,5 milioane de euro cu tot cu bonusuri.

Asta în timp ce salariul jucătorului transferat de la FCSB ar fi de 600.000 de euro pe an.

Olimpiu Moruțan a ajuns marți la Instanbul și a făcut astăzi vizita medicală obligatorie, după ce a semnat cu Galatasaray.

Fostul mijlocaș FCSB a obținut un contrat pe cinci sezoane, iar clubul a anunțat suma reală de transfer:  3,5 milioane de euro.

Câți bani va încasa Moruțan pe sezeon

Publicația turcă Fanatik a dat sume diferite de cele care s-au vehiculat în România. Potrivit jurnaliștilor turci, Galatasaray ar plăti, cu tot cu bonusuri, până la 5 milioane de euro, nu 5,7 milioane, cât spunea Gigi Becali.

„Eu îl știam pe Gigi un negociator mult mai bun. Vă spun foarte sincer că mi se pare cam mică suma pe care Gigi a obținut-o pentru Moruțan.

Dar chiar și așa eu îmi astept acum partea din ăia 4 milioane și ceva pe care Gigi a spus că îi va primi. Nu o să stau să aștept să vedem dacă Galata o să intre în grupe că aia nu sunt bani siguri că îți mai vin”, a spus Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani.

„Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. 

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Valeriu Iftimie, patronul FC Botoșani.

Mai mult, Gigi Becali spunea că transferul s-a realizat cu 4 milioane de euro. Totuși, suma fixă a transferului este de 3,5 milioane de euro, anunță echipa turcă și va fi plătit în rate până în 2023.

În timp ce jurnaliștii români spuneau că Moruțan va avea salariu de 800.000 de euro pe sezon, presa sportivă din Turcia spune că va avea 600.000 pe sezon.

„Moruțan e un copil. Dacă ia numărul 10 e vai de capul lui, trebuie să simtă presiunea pe el. Mi-a zis președintele că, dacă nu funcționează Moruțan și Cicâldău, nu mai intră picior de român aici! Pe amândoi i-au luat pe răspunderea mea”, a spus Giovanni Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI