Gino Iorgulescu, transfigurat de durere, după accidentul lui Mario. Cum a fost surprins șeful LPF

Gino Iorgulescu, transfigurat de durere, după accidentul provocat de Mario. În ce ipostază a fost surprins acesta?

Gino Iorgulescu este sfâșiat de durere! Cu toate că nu a apărut public de foarte multe ori după accidentul tragic, ferindu-se destul de bine de jurnaliști, acesta a fost surprins în final într-o ipostază apăsătoare. Fiul milionarului se află în stare gravă la Spitalul Elias. Din păcate, nu cu mult timp în urmă, surse medicale au susținut că organele tânărului de 24 de ani au început să cedeze, iar că riscurile sunt din ce în ce mai mari.  Unde se afla Gino și cum se simte acesta acum?

Gino Iorgulescu, surprins într-o ipostază apăsătoare

Cu toate că Gino Iorgulescu părea că este pozitiv după accident, Mario fiind totuși în viață, felul în care a fost surprins de curând a arătat adevărul. Acesta a păstrat distanța față de presă încă de pe data de 8 septembrie, ziua cruntă în care fiul său a produs accidentul în care a murit Dani Vicol. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost surprins, în cursul zilei de ieri, în timp ce ieșea din propriul autoturism.

Bărbatul era vizibl îngândurat, sfâșiat de durere și transformat în urma celor întâmplate. Din păcate, pare că acesta are totuși parte de momente de speranță, pentru că băiatul lui este în viață. Familia victimei însă, abia l-a înmormântat pe tânărul care s-a stins pe loc din viață în urma accidentului rutier violent.

Gino Iorgulescu, surprins pentu prima oară de la accidentul lui Mario Sursa Foto: știrilekanald.ro
Gino Iorgulescu, surprins pentu prima oară de la accidentul lui Mario
Sursa Foto: știrilekanald.ro

Președintele LPF, transfigurat de durere

Cu toate că medicii spun în continuare că riscul este foarte mare, mai ales după ce s-a anunțat zilele trecute că lui Mario au început să-i cedeze organele interne, părinții tânărului se roagă pentru sănătatea lui și speră la o minune. Gino, în momentul în care cobora din propriul automobil, a fost văzut îmbrăcat din cap până în picioare în negru.

Nu putem spune dacă hainele îi reprezintă tocmai starea sau să fie semnul care indică faptul că poartă doliu pentru victima lui Mario. Președintele LPF a preferat să nu facă prea multe declarații publice. Acesta a anunțat doar că va urma să aibă grijă de copiii văduvei lui Vicol.

Preot, lângă salonul lui Mario Iorgulescu

În plus, sursele Cancan.ro au indicat ieri că, un preot a fost văzut lângă salonul lui Mario Iorgulescu. Toată lumea s-a gândit la ce e mai rău, mai ales că nici veștile de la medici nu sunt tocmai cele mai bune.

Surse medicale ar fi declarat în acest weekend că organele lui Mario au cedat și că este nevoie de o reconectare la aparate și de un tratament intensiv pentru a-l stabiliza. În plus, pericolul încă nu a trecut pentru fiul șefului LPF.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI