Gina, soția lui Bogdan Vlădău, spulberă toate criticile. Cum a slăbit după naștere, de fapt

Gina, soția lui Bogdan Vlădău, spulberă toate criticile. Cum a slăbit după naștere, de fapt
Gina, sotia lui Bogdan Vladau, spulbera toate criticile in ce priveste silueta sa

Gina și Bogdan Vlădău au fost prezenți astăzi în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Cei doi au vorbit despre vacanța petrecută în Maldive, dar și despre secretul siluetei Ginei, care a revenit imediat la kilogramele de dinainte de sarcină.

Gina, soția lui Bogdan Vlădău, spulberă toate criticile

Soția lui Bogdan Vlădău a născut în urmă cu opt luni, însă aceasta nu s-a chinuit deloc cu kilogramele în plus, deoarece, de fel, este slabă. Aceasta a mărturisit că chiar a fost criticată de multe femei pentru felul în care arată.

”Am pățit asta (n.red să fiu criticată), am slăbit imediat după naștere. Mi s-a întâmplat să fiu criticata pentru asta”, a mărturisit Gina Vlădău.

Cei doi soți au în plan să diversifice și vlogul de călătorii. Recent, aceștia s-au întors din Maldive, destinație în care Gina și-a dorit foarte mult să meargă, deși, recunoaște, are fobie de avion.

”O să diversificam vlogul de călătorii. Gina își dorea sa meargă în Maldive, iar eu nu fusesem niciodată acolo. Am luat un charter și am mers opt ore cu avionul. Eu dorm în avion”, a spus Bogdan Vlădău.

”Eu nu dorm, am fobie de avion, ma cam panichez și nu pot sa dorm. Ca și minus, un soare arzator, am stat mai mult în casa. Prietenii cu care am fost ne-au fotografiat. Lui (n. red. Bogdan Vladau) nu ii ies bine fotografiile”, au mai dezvăluit cei doi în emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Un cuplu solid

Gina și Bogdan Vladău sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, și anume, 15 ani. Cei doi au fetiță de opt luni, pe nume Katia.

„Nu am resimțit-o niciodată. Cel mai mult contează iubirea, conexiunea energetică, nu vârsta”, a spus Gina pentru revista Unica.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, a mai spus și Bogdan Vlădău pentru sursa citată.

Bogdan Vlădău a mai spus și cum a cerut-o în căsătorie pe partenera sa.

„Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci. Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ”Și? I-a dat inelul?”. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a mai spus Bogdan Vlădău.