FOTO Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, primele imagini de la botezul fetiței

FOTO Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, primele imagini de la botezul fetiței
FOTO Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, primele imagini de la botezul fetiței

Weekendul trecut a fost plin de emoție pentru Bogdan Vlădău și Gina Chirilă. Tinerii părinți au creștinat-o pe micuța lor, Katia. Primele imagini de la botezul copilei.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au creștinat fetița. Primele imagini de la botez

Gina Chirilă își dorea să devină mamă încă de acum 6 ani, când declara, într-un interviu pentru Click: „M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta”. Destinul a vrut ca minunea lor să vină pe lume pe 25 mai 2020. Cei doi soți au decis să o numească pe fetiță Katia, varianta rusească a numelui Ecaterina.

La câteva luni distanță, după cum spune tradiția, cuplul și-a botezat copilul. Aceștia au ales una dintre cele mai vechi lăcașuri de cult din Capitală, Biserica Bucur. Îmbrăcați complet în alb, la fel ca micuța lor, zâmbitori și emoționați, cei doi părinți au trăit alături de apropiați unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Cine au fost nașii?

Deoarece contextul actual nu a permis o petrecere mai mare, cu mai mulți invitați, Gina și Bogdan s-au rezumat doar la familiile lor și câțiva cunoscuți, respectând întocmai regulile impuse de autorități. Nași au fost Bianca și Daniel Niculae, prieteni apropiați, și, atât părinții și micuța, cât și nașa, au fost îmbrăcați în alb, în timp ce nașul a ales un costum de culoare neagră, deși majoritatea invitaților au purtat alb.

Cât despre mămică, ea a purtat o salopetă care îi punea în evidență formele, la care a accesorizat un colier discret. Precum mama, așa și fiica. Katia a purtat o rochiță de botez din dantelă și voal. Petrecerea de botez a avut loc la un restaurant select.