Gina Pistol, singură pe străzile din București. Ce a făcut vedeta, în lipsa lui Smiley

Gina Pistol, singură pe străzile din București. Ce a făcut vedeta, în lipsa lui Smiley
Gina Pistol, surprinsă singură pe străzile din București

Gina Pistol a fost surprinsa recent singură pe străzile din Capitală. Ce a făcut celebra prezentatoare de la „Chefi la Cuțite” în lipsa lui Smiley? Aceasta se descurcă fără oricine altcineva când vine vorba de asta. Care a fost traseul ei și cum arată acum viitoarea mămică?

Gina Pistol, singură pe străzile din București. Unde s-a dus prezentatoarea?

Tocmai pentru că nu este deloc stresată și pentru că se bucură din plin cum poate de această sarcină, Gina profită la maximum de tot, chiar și de poftele de graviduță. Iubita lui Smiley se simte magnific în această postură, mai cu seamă că a așteptat ceva până să poată rămâne însărcinată, iar acum nimic nu pare să-i vină în cale. Viitoarea mămică a fost surprinsă recent de paparazzi cancan.ro pe străzile din București, după câteva mici cumpărături. Aceasta era plină de bagaje, dar și de punguțe cu mâncare cu care sigur și-a potolit câteva pofte.

Simpatica prezentatoarea nu stă prea mult pe gânduri, tocmai pentru că în urmă cu câteva săptămâni a mai fost surprinsă în același mediu, cu celeași dorințe. Gina abia savurase o supă cremă, iar la felul următor nu a mai putut rezista și și-a comandat o porție zdravănă de cartofi prăjiți după care oricine ar saliva, nu doar gravidele. Moderatoarea nu a mai servit masa la local, ci a ales ca de data asta să-și ia produsele și să le mănânce acasă. De asemenea, înainte de a-și lua bunătățile s-a îngrijit puțin, așa că așa scoasă din cutie de la salonul de înfrumusețare a dat fuga la locuința ei.

Gina Pistol își face în continuare toate poftele și nu se abține de la nimic (Sursa Foto: cancan.ro)
Gina Pistol își face în continuare toate poftele și nu se abține de la nimic (Sursa Foto: cancan.ro)

Frumosul cuplu va avea o fetiță

„Să numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria, are și un pic de Gina”, a spus viitoare mămică. „Nu! Nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a încheiat Smiley subiectul. „M-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că, dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat. Nu știu, tații de fete devin cumva foarte sensibili la fete. Adică e foarte greu să îi refuzi ceva, ești victimă totală. Tații de fete, practic, sunt victime totale. Sper, totuși, să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară”, a mai spus Smiley.

„Am o întrebare pentru acelea dintre voi care ați născut sau sunteți însărcinate. Cum v-ați descurcat cu retenția de apă? Am zile când mă trezesc și zici că sunt o altă variantă a mea. Care a mâncat-o pe Gina. De mâncat sărat nu mănânc. Voi cum vă descurcați cu retenția? Nu am voie să iau suplimente și mi-e frică să beau ceaiuri”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI