Gina Pistol, surprinsă cu burtica goală. Poza a devenit virală printre fani. Ce își face

Gina Pistol, surprinsă cu burtica goală. Poza a devenit virală printre fani. Ce își face
Poza emoționantă a Ginei Pistol cu burtica de gravidă. Cum arată aceasta acum?

Gina Pistol și-a ascuns destul sarcina, iar acum se bucură în voie și sub privirile tuturor de evoluția acesteia. Cum a fost surprinsă celebra prezentatoare de televiziune și ce poză a devenit virală printre fanii ei?

Gina Pistol, poza deosebită cu burtica de gravidă . Ce fotografie cu ea a devenit virală în rândul fanilor?

Gina și Smiley nu-și mai ascund de o vreme bună fericirea. Cei doi parcurg una din cele mai frumoase etape din viața unui cuplu, după lungi așteptări. Aceștia sunt extrem de fericiți de când celebra prezentatoare de televiziune a rămas însărcinată, lucru care se vede prin toate fotografiile din mediul online postate de ambii. Gina le arată cu drag fanilor o bucată din momentele deosebite de care se bucură, iar printre poveștile de graviduță, emoțiile împărtășite cu internauți și sfaturile de la femeile care au trecut deja prin asta se regăsesc imaginile cu ea pe care sigur le va pune în ramă.

Recent, moderatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a urcat câteva fotografii pe rețelele de socializare unde își atingea cu drag burtica și în care era îmbrăcată doar într-o pereche de pantaloni de pijama, o bustieră neagră și un halat alb. Gina se află la mai bine de jumătatea drumului de a-și ține în brațe primul copil, iar asta o face să radieze, mai cu seamă că a trecut prin lungi așteptări până ca acest moment să devină realitate. Amintim că blondina a povestit tuturor femeilor că i-a fost foarte greu să rămână însărcinată, dar asta n-a făcut-o să-și piardă speranța.

Poza emoționantă postată de Gina Pistol pe rețelele de socializare
Poza emoționantă postată de Gina Pistol pe rețelele de socializare

„Tații de fete sunt victime totale”

„Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Abia aștept. Deja m-am emoționat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuși. Asta e. Nu ne vom crește copiii după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpușile, iar băieții cu mașinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc și eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experința să pot scrie o piesă despre tot ce simt”
Smiley

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI