Gina Pistol se reprofilează?! În ce ipostaze a fost filmată prezentatoarea Chefi la cuțite

Gina Pistol se reprofilează?! În ce ipostaze a fost filmată prezentatoarea Chefi la cuțite
Cum a fost surprinsă Gina Pistol

Gina Pistol este prezentatoare de televiziune, ea putând fi văzută la emisiunea Chefi la cuțite. Dar ea a fost văzută și în alte ipostaze, și anume, cu microfonul în mână, cântând.

Gina Pistol se apucă de cântat?

Aceasta a postat pe Instagram un clip video dintr-un restaurant în timp ce cânta. Toți au fost surprinși să afle că aceasta este talentată și la muzică, având ureche muzicală, dar și voce. Gina Pistol se afla la un eveniment, dar filmarea este din urmă cu mai mulți ani, după chiar ea a spus. Aceasta s-a urcat pe scenă și le cântat tuturor celor prezenți la eveniment.

Gina Pistol le-a spus fanilor în glumă că dacă vor să susțină câteva concerte, ar trebui mai înainte să verifice dacă agentul ei are loc pentru un ”recital”.

”Înregistrarea de mai devreme e una veche, căutam prin telefon o poză mai veche și am dat de înregistrarea aia. N-am mai cântat de mult, dar dacă insistați puteți vorbi cu agentul meu și în funcție de cum arată agenta pot susține câteva mini concerte”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

De menționat este că viața Ginei Pistol s-a schimbat radical în urmă cu doar câteva luni, atunci când a aceasta a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar micuța Josephine le bucură inimile proaspeților părinți.

Cum a început dragostea între Smiley și Gina Pistol

Vedeta nu a afișat până acum chipul fiicei sale, iar asta din diferite motive care țin de siguranța ei, însă a ales să posteze fotografii cu micuța în diverse iposteze, spre fericirea fanilor săi.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Cei doi se cunosc de mulți ani, dar abia în urmă cu aproape cinci ani au decis să formeze un cuplu.

”Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. Pe 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa .

După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul celor doi, în anul 2017.