Smiley și-a șocat fanii cu ultimul său mesaj. Iubitul Ginei Pistol e vehement VIDEO

Smiley și-a șocat fanii cu ultimul său mesaj. Iubitul Ginei Pistol e vehement VIDEO
Ce mesaj a transmis Smiley. Fanii au fost uluiți

Smiley a luat o decizie ce i-a șocat pe fani! Artistul a transmis un mesaj vehement, așa că mulți au fost surprinși în momentul în care au aflat adevărul despre cine este iubitul Ginei Pistol, de fapt.

Smiley a luat prin surprindere pe toată lumea. Ce a transmis artistul

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, așa că se bucură de o grămadă de fani ce îi urmăresc fiecare mișcare. Recent, el a devenit tătic pentru prima oară, așa că viața lui a căpătat un nou sens alături de micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley trăiesc clipe minunate și se bucură de faptul că au devenit părinți. Între timp, fanii cântărețului abia așteaptă să audă cât mai multe detalii despre schimbările prin care trece acesta de o perioadă.

Cântărețul a participat la podcast-ul lansat de Gojira, produs și găzduit de canalul de Youtube numit Happyfish, unde a dezvăluit mai multe detalii despre cariera sa, dar și despre viața personală.

De obicei, el este extrem de discret, așa că fanii s-au bucurat când au aflat anumite lucruri despre acesta.

Cum s-a schimbat Smiley de-a lungul timpului. Dezvăluiri spectaculoase

Smiley a explicat că muzica lui s-a schimbat total de-a lungul timpului, pe măsură ce a înaintat în vârstă. Mai mult, cântărețul le-a dezvăluit tuturor că integrează în piese tot ce simte în viața de zi cu zi, spre bucuria tuturor ce îl ascultă.

„Dacă stăm să analizăm un pic, deși nici măcar eu nu am făcut asta, de-a lungul vremii cum s-a transformat muzica mea, că nu pot să zic că a evoluat sau involuat, în funcție de vârsta pe care o aveam, de lucrurile pe care le trăiam atunci și de transformările mele ca om, cumva cânt despre ce simt eu, despre valorile în care cred eu.”, a transmis Smiley.

Smiley: ‘Nu vreau să fiu un model pentru oameni’

De asemenea, partenerul Ginei Pistol consideră că este important să mai uite de probleme și să se joace. Artistul nu își dorește să fie un model pentru admiratori, dar speră ca muzica lui să transmită mesajul corect.

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic să nu uit să mă joc câteodată este atât de importantă.

Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc.

Nu vreau să fiu un model pentru oameni, dar nu aș vrea ca muzica mea să transmită un mesaj greșit.”, a mai zis Smiley.