Totul despre botezul lui Josephine. Când îl organizează Smiley și Gina Pistol

Totul despre botezul lui Josephine. Când îl organizează Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol se pregătesc de botezul micuței lor

Smiley și Gina Pistol încă descoperă lumea prin noii ochi. Aceștia încă se obișnuiesc cu postura de părinți, dar în timpul acesta nu uită că micuța lor trebuie creștinată. Ce detalii sunt cunoscute până la această oră despre evenimentul pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare?

Smiley și Gina Pistol se pregătesc de botezul micuței Josephine

Cunoscuții prezentatori de televiziune se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au așteptat-o multă vreme pe micuța lor, iar acum iată că au ajuns să se obișnuiască cu noile griji ale unor proaspeți părinți.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură detalii despre Josephine și despre primul eveniment important din viața sa – botezul. Fanii vedetelor se întreabă unde va avea loc acesta, cine vor fi nașii și cum arată fetița.

Ambii sunt discreți în privința vieții personale, mai cu seamă de când în viața lor și-a făcut apariția al treilea membru al familiei. Artistul a mărturisit pentru click.ro faptul că totuși că evenimentul va avea loc anul acesta, dar nu dorește să ofere public data pe care a ales-o el alături de partenera sa: ”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”.

Conform surselor apropiate celor două vedete, părintele spiritual va fi nimeni altul decât Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care de foarte mulți ani este bun prieten și mentor pentru unul din moderatorii emisiunii „Românii au talent”: ”Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu.” 

Cu cine seamănă fetița vedetelor?

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea `Cu cine seamănă asta mică`. Nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.

Dar ce vă pot spune sigur e că e foarte expresivă și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și foarte haioasă. Are ochii gri, încă are ochii gri, s-a mai deschis un pic nuanța acum, dar este simpatică rău”, a mărturisit fosta moderatoare a emisiunii „Asia Express” pe InstaStory. Fanii ambilor sunt extrem de curioși în privința moștenitoarei lor, dar în timpul acesta vedetele au hotărât să țină în intimitate majoritatea detaliilor legate de fetița lor, mai cu seamă că este atât de mică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI