Gina Pistol, mărturisire emoționantă: ”Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic!” Ce a pățit în copilărie iubita lui Smiley

Gina Pistol, mărturisire emoționantă. Ce a pățit în copilărie iubita lui Smiley

Gina Pistol este o apariție răvășitoare, iar zâmbetul pe care îl afișează oriunde calcă, fie că este vorba de emisiuni, fie de un simplu eveniment monden, îi face pe admiratorii ei să se gândească că totul este roz în ”casa” sa. Însă, în spatele seninătății se ascunde o dramă legată de familie. Prezentatoarea TV a făcut o mărturisire emoționantă cu privire la însemnătatea cuvântului ”tată” pentru ea.

Gina Pistol, mărturisire emoționantă. Ce a pățit în copilărie iubita lui Smiley?

Pentru Gina Pistol, viața a început cu un vis, fără să știe că planurile din copilărie aveau la un moment dat să devină realitate. Prezentatoarea emisiunilor ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express” a vorbit despre cum destinul a surprins-o, căci lucrurile la care se gândea de la o vârstă fragedă i s-au îndeplinit: „Mă visam pe scenă, în luminile reflectoarelor, admirată de oameni”. Însă, în spatele acestei imagini se află o dramă. Pe când avea doar 6 ani, părinții fostului model au divorțat, moment care a marcat-o pe blondină.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu.

După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a spus Gina la Kanal D.

Cum a ajuns în televiziune?

Primul loc de muncă al vedetei a fost pe când avea 17 ani, iar în timp a ajuns să fie o figură cunoscută în televiziune. Prezentatoarea declară că proiectele din care face parte au contribuit la evoluția sa, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Gina Pistol, mărturisire emoționantă: ”Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic!” Ce a pățit în copilărie iubita lui Smiley
Gina Pistol în copilărie

„Sunt foarte fericită că fac parte din proiectul «Chefi la cuţite». Rolul pe care îl am în emisiune îmi vine ca o manuşă. Un alt proiect extrem de drag a fost «Asia Express», iar la finalul celor 5000 de kilometri străbătuţi pe teritoriul asiatic, unde am empatizat cu toate stările concurenţilor..de la foame, la agonie, sau extaz, m-am întors schimbată. Cred că orice experienţă te poate contura mai frumos dacă ştii cum să o priveşti şi dacă o accepţi cu sufletul deschis”, a povestit vedeta TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI