Gina Pistol, în lacrimi pe internet. Imaginea a stârnit un val de reacții

Gina Pistol, în lacrimi pe internet. Imaginea a stârnit un val de reacții
De ce a izbucnit Gina Pistol in lacrimi in mediul online

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a devenit părinte pentru prima dată. Deși ea și Smiley și-au dorit din tot sufletul un copil, iar venirea pe lume a micuței Josephine le-a umplut sufletul și casa de bucurie, vedeta nu s-a ferit niciodată în a vorbi despre greutățile care apar atunci când devii mamă. De ce a izbucnit în plâns pe rețelele sociale. Ce au spus urmăritorii săi.

Imaginile cu Gina Pistol plângând pe Instagram i-au surprins pe fani

Pentru Smiley și Gina Pistol, venirea pe lume a fiicei lor, Josephine, a reprezentat un punct cheie în viața lor. Copilul i-a unit și mai mult, formând o familie fericită și solidă. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite de la Antena 1 a vorbit, întotdeauna, și despre partea mai puțin ușoară despre a fi părinte.

Recent, Gina Pistol a izbucnit în plâns pe Instagram, afișând câteva imagini în care apărea cu machiajul întins, semn că nu s-a mai putut abține și s-a descărcat în fața prietenilor ei virtuali.

Mai exact, partenera de viață a lui Smiley a postat două fotografii în care apare cu rimelul întins, semn că a avut parte de o sesiune zdravănă de plâns, înainte de a împărtăși momentul vulnerabil cu internauții.

Gina Pistol se referă, în special, la persoanele care o laudă și îi fac mereu complimente referitoare la silueta pe care o afișează frumoasa mămică, după ce a născut-o pe fiica ei, Josephine.

Vedeta de la Antena 1 pune accent pe faptul că, deși oamenii o complimentează și o admiră pentru rapiditatea în care și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină, rolul de mamă este dificil și presupune multe nopți nedormite și schimbări hormonale.

„Ei: Wow, ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat. Eu: da….sunt bine….(apărând cu ochii în lacrimi și machiajul întins).”, a glumit ea, pozându-se plângând, fiind autoironică.

Când se vor căsători Gina Pistol și Smiley

Deși formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din lumea mondenă de la noi, Smiley și Gina Pistol nu s-au căsătorit, până acum, invocând motivul potrivit căruia nu ar simți nevoia să își oficializeze relația printr-un act, cu toate că sunt deja o familie.

Gina Pistol a povestit la Xtra Night Show că va face anunțul căsniciei, în cazul în care evenimentul se va produce într-un viitor.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm.

Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show’.