Anunțul făcut de Gina Pistol despre căsătoria cu Smiley. Vedeta Antena 1 a surprins pe toată lumea cu aceste mărturisiri

Anunțul făcut de Gina Pistol despre căsătoria cu Smiley. Vedeta Antena 1 a surprins pe toată lumea cu aceste mărturisiri
Anunțul făcut de Gina Pistol despre căsătoria cu Smiley

Ce anunț a făcut Gina Pistol despre căsătoria cu Smiley. Vedeta de la Antena 1 a i-a surprins pe toți cu aceste mărturisiri. O postare pe rețelele sociale a atras atenția cu privire la o potențială logodnă care s-ar fi produs în familia lui Smiley, astfel că mulți au început să se întrebe dacă Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit în secret.

Anunțul făcut de Gina Pistol despre căsătoria cu Smiley

Deși nu ar fi de mirare ca Smiley și Gina Pistol să ia decizia de a se căsători în perioada următoare, o postare pe rețelele sociale ar fi atras atenția cu privire la o logodnă care s-ar fi produs deja în familia lor. Urmăritorii cuplului au început deja să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit în secret.

Cu toate că au mărturisit adesea că nu se gândesc la căsătorie, Gina Pistol și Smiley par să fi avut alte planuri. Cuplul a atras atenția tuturor încă de la început, iar acum un mesaj publicat recent de Gina Pistol pe rețelele sociale, după care s-a anunțat că nu face parte din categoria celor mai sexy femei din România în cadrul în cadrul Premiilor Radar de Media 2022, i-a pus pe mulți pe gânduri.

„Noi ne vedem ca o familie”

Iubita lui Smiley le-a povestit tuturor cum ar putea catalogată și cine este ea, de fapt, în acest moment. După cum era de așteptat, ea a susținut că este, în primul rând, „mamă”. Referitor la relația dintre ea și Smiley, Gina Pistol a declarat că se poate numi logodnica lui Andrei Tiberiu Maria. Odată cu această declarație, urmăritorii cuplului au crezut că logodna deja a avut loc.

Gina Pistol și Smiley nu au făcut niciun anunț însă despre o potențială nuntă ce ar putea avea loc în curând. Cuplul se consideră însă deja căsătorit, iar un astfel de eveniment îl văd, de fapt, mai mult ca pe o formalitate pe care, la un moment dat, vor trebui să o bifeze.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”,  spunea la un moment dat Gina Pistol.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a mai declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show’.