Gina Pistol, în centrul atenției la Chefi la cuțite. Detaliul pe care toți l-au observat la graviduța lui Smiley

Gina Pistol, în centrul atenției la Chefi la cuțite. Detaliul pe care toți l-au observat la graviduța lui Smiley
Apariție de senzație a Ginei Pistol în emisiunea Chefi la cuțite

Ediția de astăzi a emisiunii ”Chefi la cuțite” a început în forță cu apariția incredibilă a Ginei Pistol care va deveni în curând mămică. Ea a îmbrăcat o rochie lila superbă, care a atras toate privirile.

Gina Pistol, în centrul atenției la ”Chefi la cuțite”

Înainte de a da startul primelor preparate din ediția de astăzi, Gina Pistol și-a făcut prezența în platoul emisiunii îmbrăcată într-o rochie cu care a atras toate privirile atât concurenților, cât și juraților. Toată lumea a rămas cu gura căscată și jurații au oftat atunci când au văzut ce ținută a ales prezentatoarea pentru semifinala acestui sezon de la ”Chefi la cuțite”.

”Gina, ce frumoasă ești! Ce violetă ești”, i-a transmis chef Cătălin Scărlătescu Ginei Pistol, înainte de a da startul semifinalei.

Ca de fiecare dată, membrii juriului de la ”Chefi la cuțite” au de făcut alegeri grele. Cei trei chefi vor trebui decidă ce concurenți vor merge mai departe. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au declarat de mai multe ori că sezonul 8 se află pe primele locuri în clasamentul celor mai bune sezoane ale emisiunii de la Antena 1.

Speak, despre sezonul 9 al emisiunii ”Chef la cuțite”

Deși în acest moment pe micile ecrane rulează sezonul 8 al show-ului ”Chef la cuțite”, iată că deja au început filmările pentru următorul sezon. Se pare că această dată Speak devine coprezentatorul emisiunii alături de Gina Pistol și iată ce anunț a făcut în urmă cu puțin timp.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, spunea Speak, potrivit Spynews.ro.

Marea finală a sezonului 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite” este foarte aproape. Deoarece show-ul a devenit unul dintre cele mai apreciate de către public, iată că deja sezonul 9 și-a început filmările, iar de data aceasta există și noutăți. Cu puțin timp în urmă, Speak a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de Sorin Bontea, în care închinau un pahar pentru noul sezon.

”În cinstea noului sezon de @chefilacutite!”, a scris Speak în dreptul fotografiei care a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI