Gina Pistol îi redecorează casa lui Smiley. Semnele care trădează adevărata relație dintre cei doi

Gina Pistol îi redecorează casa lui Smiley. Semnele care trădează adevărata relație dintre cei doi
Gina îi redecorează cas alui Smiley

Schimbări în casa lui Smiley! Gina Pistol s- aus pe treabă în izolare și vrea să își pună amprenta în locuința în care stă cu iubitul său.

Schimbări în locuința lui Smiley! Gina Pistol îi redecorează casa solistului

Ca orice femeie, Gina știe când e momentul în care este nevoie să-și pună amprenta mai adânc în viața unui bărbat. Cei doi au ținut secretă relația lor, iar acum se bucură de toată atenția tuturor asupra poveștii de iubire. În timp ce Smiley are parte de toată relaxarea din lume și de alintul iubitei care-i gătește bunătăți toată ziua dată fiind situația actuală, prezentatoarea cară de colo-colo cumpărături. Aceasta se pare că vrea să transforme casa de veșnic burlac a lui Smiley într-un cuibușor potrivit unor amorezi. Cei doi devin din ce în ce transparenți. Pe cât de atenți erau înainte să ascundă orice detaliu, acum cântărețul ne-a arătat că iubita îl gătește, îl tunde și are grijă să-i mențină energia bună.

Designe-ul casei moderatorului de la Românii au Talent este atent făcut de la zero. Trei tineri arhitecți și un inginer constructor s-au bucurat de mâna liberă pe care le-a dat-o Smiley pentru a crea proiectul care a durat în total trei luni. “Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii firmei.

Gina Pistol redecorează casa lui Smiley (Sursa Foto: click.ro)
Gina Pistol redecorează casa lui Smiley (Sursa Foto: click.ro)

„A trebuit acum să pun piciorul în prag”

„Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi am cerut o dietă, antrenamentele le mai ştiu. Eu când ies din autoizolare, eu încep filmările pentru ‘Chefi la cuţite’. N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI