Gina Pistol, emoționată până la lacrimi. Imaginea care spune totul despre viitorul bebeluș

Gina Pistol, emoționată până la lacrimi. Imaginea care spune totul despre viitorul bebeluș
Gina Pistol, emoționată până la lacrimi atunci când și-a văzut bebelușul prin intermediul unei aplicații

„Noi acum înseamnă 3”, anunțau Gina Pistol și Smiley în urmă cu trei luni, în cadrul unui vlog postat pe canalul de Youtube al căntărețului. Mare a fost mirarea tuturor, mai cu seamă cu cât dorința blondinei de a avea un copil exista de multă vreme, dar tot de atâta timp nu se concretiza. Cei doi nu s-au oprit, însă, din a-și devoala trăirile. După ce au împărtășit și cu fanii lor vestea că vor deveni părinți, fiecare a vorbit pe contul lui  de socializare despre una sau alta, toate privind nou etapă ce-i așteaptă. Și dacă Smiley este adesea întrebat despre traiul sub același acoperiș cu o femeie însărcinată, Gina plusează. Deunăzi, vedeta a descris ”prima întâlnire” cu bebelușul, care a putut fi posibilă prin intermediul unei aplicații.

Gina Pistol, emoționată din cale afară la prima ”întâlnire” cu bebelușul

Câteva săptămâni o mai despart pe Gina Pistol de marele moment în care își va strânge copilul mult dorit în brațe. Prezentatoarea de televiziune așteaptă cu nerăbdare să o vadă fizic pe fetiță. Până atunci, însă, se va folosi în continuare de tehnologie.

Este vorba despre o aplicație care îți spune cum arată bebelușul, cât cântărește și ce măsuri are. Vedeta a introdus toate datele necesare, iar aplicația a generat o imagine cu bebelușul, care, potrivit rezultatelor, este asemenea unui dovleac de iarnă, cântărind 1500-1700 de grame.

Când a aflat că este însărcinată? „Așa mă bucur de ce trăiesc acum. Nu contează cu ce preț”

Gina Pistol a aflat că este însărcinată chiar în timpul filmărilor sezonului 9 ”Chefi la cuțite”. Oboseala a fost primul simptom. Însă, dat fiind că în ultimii ani medicii i-au dat puține șanse la o sarcină naturală, nu s-a gândit că poate fi vorba despre un copil.

„Mie doctorii nu mi-au dat șanse. Eu tot timpul credeam că am fost obosită și e o dereglare hormonală. Eu, de fapt, eram însărcinată și nu știam asta”, a povestit Gina.

La îndemnul partenerului, vedeta și-a făcut totuși un test de sarcină. Bucuria a fost infinită. „Eu încă procesez informația. Încep să realizez să trebuie să modific un pic locuința, să schimb programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei”, a completat Smiley. „Eu așa mă bucur de ce trăiesc acum. Nu contează cu ce preț. Pur și simplu mă bucur”, a mai spus mămica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI