Ce a făcut Gina Pistol înainte să nască. Și Smiley a fost impresionat

Ce a făcut Gina Pistol înainte să nască. Și Smiley a fost impresionat
Gina Pistol, impresii înainte să nască. Ce a făcut vedeta

În curând, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Deși sunt în culmea fericirii, pe măsură ce marea zi se apropie, emoțiile cresc, iar gândurile le invadează mintea. Ce a făcut prezentatoarea TV înainte să nască? A povestit și fanilor de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, emoții înainte să nască. Ce a făcut vedeta Antena 1

Gina Pistol s-a arătat mulțumită de cât de repede s-au mobilizat specialiștii care i-au aranjat camera fetiței ei cu Smiley. Tapetul este pus, ordinea și curățenia domnesc, iar la începutul noului an urmează să vină și mobila, pentru ca tabloul să fie complet.

„Tocmai ce au terminat de pus tapetul în camera fetiței. S-au mișcat foarte repede. Au lăsat și ordine, curățenie în urma lor. Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos. Mai am de luat mobilierul după Revelion și gata. Mai am puțin. Încep să am emoții”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Blondina susține că a reușit să-și dea seama deja de trăsăturile micuței sale

Gina Pistol își ține fanii la curent cu noutățile despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, vedeta susține că a reușit să-și dea seama deja de trăsăturile feței micuței sale.

„Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.

La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a povestit prezentatoarea ”Chefi la cuțite” pe Instagram.

Smiley, despre secretul de început din jurul sarcinii iubitei sale

„Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia”, a declarat Smiley.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI