Gina Pistol, desființată de mai mulți fani. Detaliul neobservat de nimeni până acum

Gina Pistol, desființată de mai mulți fani. Detaliul neobservat de nimeni până acum
Gina Pistol, pusă la zid de fani

Gina Pistol nu scapă de critici nici în cea mai sensibilă și emoționantă perioadă a vieții sale. Cu toate că unii dintre internauți au pus-o la zid, nimeni nu are cum să-i umbrească fericirea pe care o trăiește în aceste clipe. Ce detaliu au observat fanii la iubita lui Smiley?

Gina Pistol, pusă la zid de fani. Ce detaliu nu le-a convenit unor internauți?

Viitoarea mămică se află în cea mai așteptată perioadă a vieții sale. După ani și ani în care și-a dorit să-și întemeieze o familie și să facă un copil, iată că momentul a venit! Prezentatoarea de la Chefi la cuțite se bucură de o sarcină liniștită și de cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. Cu toate astea, a fost recent atacată din cauza unui mic detaliu – un piercing. Blondina nu a putut sta cu mâinile în sân și a sărit să se apere în fața cârcotașilor care o acuzau și o criticau pentru nimic. ”Dacă urăști să ți se spună cum trebuie să fii, nu mai posta poze! Trebuie să accepți și laude, dar și critici. Apropo, chiar ești oribilă cu belciugul acela în nas”, i-a scris o internaută Ginei Pistol.

Moderatoarea a răbufnit și le-a mărturisit fanilor că a fost deranjată de mesajul tinerei și că în ciuda statutului său de persoană publică lumea ar trebui să se adreseze altora cu blândețe și cu o mai mare conștiință a cuvintelor. Fiecare are responsabilitatea de a-și oferi părerea într-un mod civilizat.„M-au supărat foarte rău acele comentarii impertinente. Eu nu am o problemă cu critica, deloc, în cazul în care fac vreo gafă sau jignesc pe cineva. Atunci, da, înțeleg să fiu urecheată. Dar, răutatea aceasta ascunsă în spatele unei critici că vezi Doamne sunt o persoană cunoscută și trebuie să-mi asum și asta… „, a detaliat Gina.

„Haideți să clarificăm un lucru”

”Problema este despre acele mesaje impertinente, primite pe pagina mea la pozele pe care eu vreau să le postez, pe pagina mea. Deci, haideți să clarificăm un lucru. În lumea în care mă învârt eu, în anul 2020, acest accesoriu se numește cercel sau piercing. În lumea în care te învârți tu, cel care judeci sau critici și-ți dai cu părerea fără să-și ceară nimeni părerea se numește belciug. Însă, la mine la țară dacă voiam să văd cum arată un belciug, trebuia să intru într-o cocină sau într-un grajd. Nu, nu trebuie să-mi asum nesimțirea și impertinența unor persoane și nu pot să las pe nimeni să-mi spună cum sunt eu sau cum trebuie să fiu”
Gina Pistol

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI