De ce Smiley nu o cere în căsătorie pe Gina Pistol. Ce nu suportă artistul, de fapt

De ce Smiley nu o cere în căsătorie pe Gina Pistol. Ce nu suportă artistul, de fapt
De ce nu se casatoresc, de fapt, Smiley si Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley se consideră cei mai fericiți părinți de pe planetă, iar de când a apărut micuța Josephine pe lume par mai îndrăgostiți ca niciodată. Cu toate acestea, cei doi nu par să se grăbească să facă nunta. De ce nu vor să se căsătorească cele două vedete, de fapt.

De ce Smiley și Gina Pistol nu vor să facă nunta

Din luna martie a acestui an, Gina Pistol și Smiley radiază de fericire, iar centrul universului lor are acum un nume, Josephine Ana. Micuța prințesă este răsfățata palatului, iar mama și tatăl ei fac tot posibilul pentru a se asigura că fiicei sale nu-i lipsește nimic.

Artistul și fosta prezentatoare de la Asia Express au o relație frumoasă de peste trei ani de zile, iar fanii se bucură enorm pentru fericirea lor, care li se citește pe chip atunci când se privesc în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, foarte mulți dintre internauți și-au pus aceeași întrebare, încă de când a venit pe lume fiica lor. De ce nu se căsătoresc Smiley și Gina Pistol? Cântărețul a declarat că fetița lor i-a apropiat și mai tare, fiind extrem de fericiți împreună.

Deși, vedeta de la PRO TV a dat de înțeles că nu ar fi momentul oportun pentru o nuntă, iar Gina Pistol se pare că ar fi de acord cu el. În relația cu Laura Cosoi, solistul simțea multe presiuni din partea actriței care își dorea o familie.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt.

Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper. Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a declarat Smiley, acum ceva timp, despre relația lui cu Gina Pistol.

Cât a slăbit Smiley de când a devenit tătic

Smiley este un tată model, care a devenit expert la schimbat scutece și încălzit biberoane. Mai mult, artistul a mărturisit că a și slăbit câteva kilograme de când a devenit părinte.

„Eu zic că mă încadrez bine. Deocamdată, mie îmi e ușor. Mă bucur tare mult, îmi place să stau cu ea, să stăm împreună, să ieșim împreună, să mergem în vacanțe împreună. Sunt foarte rapid în spălarea biberoanelor. Sunt destul de rapid la schimbatul scutecelor și destul de îndemânatic, în general. Dar mai am de lucru.

Mi-a fost teamă la prima biață, cred că am transpirat…am slăbit vreo două kile, dar după aia m-am obișnuit. Nu mi-e frică. M-am apucat de sport mai mult, dar nu neapărat că am o fată, dar mă pregătesc. O să mă apuc de alte sporturi mai încolo.”, a declarat Smiley la „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI