Gina Pistol, atacată chiar de sărbători: ‘Penibilă’. Reacția savuroasă a iubitei lui Smiley

Gina Pistol, atacată chiar de sărbători: ‘Penibilă’. Reacția savuroasă a iubitei lui Smiley
Gina Pistol a fost atacată în zi de sărbătoare: vedeta a împărtășit totul cu fanii

Gina Pistol a fost atacată chiar în zi de sărbătoare. Ce a pățit cunoscuta prezentatoare de televiziune și ce reacție a avut când s-a întâmplat totul? Iubita lui Smiley a împărtășit totul cu fanii ei. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost surprinși.

Gina Pistol, atacată de sărbători: ce s-a întâmplat cu vedeta?

Gina Pistol a fost atacată de cei care nu o au deloc la inimă chiar în perioada această plină de magie. Vedetele de la noi sunt în vizorul tuturor aproape tot timpul, lucru care înseamnă că primesc des și critici. Iubita lui Smiley a fost pusă la zid după ce a postat pe Instagram.

Prezentatoarea emisiunii ‘Chefi la cuțite’ nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat imediat. Cei mai cârcotași din mediul online nu se lasă nici la final de an cu comentariile urâte. Gina este obișnuită deja cu publicul și cu faptul că este o persoană publică și acest statut nu îi aduce mereu beneficii.

Aceasta a împărtășit cu fanii un mesaj primit de la un internaut deloc fericit de prezența ei în spațiul public. Concret, vedeta a fost numită penibilă pentru o vestimentație pe care a purtat-o într-o fotografie.

 „Se vede clar că doamna respectivă are o problemă”

Moderatoarea s-a simțit cu adevărat atacată, după ce a spus că unii dintre oamenii care nu o plac deloc au venit chiar în fața porții sale. Ea s-a simțit în pericol și nu are de gând să își arate fiica tocmai din acest motiv, pentru că are senzația că lumea prea rea îi va face rău.

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia.

De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, spunea Gina Pistol pe InstaStory, în trecut.

Blondina este dezamăgită de atitudinea unor oameni și se întristează când vede un astfel de comportament.

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe InstaStory.