Gina Pistol a mers la coafor cu geantă de 800 de euro. Cum și-a schimbat look-ul iubita lui Smiley

Gina Pistol a mers la coafor cu geantă de 800 de euro. Cum și-a schimbat look-ul iubita lui Smiley

Gina Pistol, iubita lui Smiley, a mers la coafor cu geantă de 800 de euro. Cum și-a schimbat look-ul gazda emisiunii ”Chefi la Cuțite”?

Gina Pistol, look nou. Iubita lui Smiley a mers la coafor cu geantă de 800 de euro

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de doi ani, însă ambii au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor. Despre faptul că cei doi își împart bucuriile și tristețile de doi ani s-a scris, dar fără vreun răspuns oficial din partea vreunuia, până acum, când Smiley a confirmat relația. În noul număr al revistei Unica, artistul a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu prezentatoarea de televiziune.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a explicat Smiley.

Vedeta Antena 1, look de sute de euro

Cum lucrurile s-au liniștit acum că adevărul a venit din gura omului implicat în situație, după cum așteptau fanii celor doi, să trecem la cum se prezintă aceștia în lume. Dacă îndrăgitul solist se arată publicului de multă vreme cu același păr lung, prins în coadă sau coc, pentru Gina, lucrurile sunt diferite. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost surprinsă de fotoreporterii click.ro în timp ce se ducea la un salon de înfrumusețare. După 4 ore la coafor, vedeta de la ”Chefi la Cuțite” a ieșit cu părul vopsit din blond în gri și aranjat în bucle lejere, drept pentru care a și zăbovit atâta vreme în locul cu pricina.

Gina Pistol a mers la coafor cu geantă de 800 de euro. Cum și-a schimbat look-ul iubita lui Smiley
Gina Pistol, surprinsă de fotorreporterii click.ro ieșind de la un salon de înfrumusețare

Îmbrăcată lejer, altfel decât o vedem pe sticlă, unde poartă numai rochii mulate și senzuale, Gina a plecat încântată de rezultat de la salon. Pe lângă noua sa înfățișare, vedeta a surprins și prin vestimentația ei sport. Prezentatoarea TV a asortat pantofi sport Ash, care costă circa 200 de euro, cu o geantă Prada, în valoare de 800 de euro, astfel că, look-ul din spatele ecranelor este la fel de costisitor precum cel din fața lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI