Smiley și Gina Pistol, în tribună la România – Spania. Ce au făcut cei doi când au ajuns pe stadion. FOTO EXCLUSIV

Smiley și Gina Pistol, în tribună la România – Spania. Ce au făcut cei doi când au ajuns pe stadion. FOTO EXCLUSIV
Smiley și Gina Pistol, în tribună la România - Spania

Smiley și Gina Pistol s-au aflat în tribuna Arenei Naționale la partida România – Spania, din runda cu numărul 5 a grupei F, în preliminariile Euro 2020. Cei doi au fost surprinși de fanii aflați în preajma lor în timp ce își căutau locurile în zona VIP.

Smiley și Gina Pistol, în tribună la România – Spania

Meciul România – Spania s-a jucat cu casa închisă. Toate cele 55.000 de bilete scoase la vânzare de organizatori au fost epuizate, iar printre fanii prezenți în tribune s-au aflat și vedete autohtone.

Smiley și Gina Pistol au fost surprinși la începutul partidei în timp ce își căutau locurile în zona VIP. În timp ce Smiley se uita în direcția din care fanii aruncau cu torțe în teren, prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cuțite, emisiunea de la Antena 1, era preocupată să vadă unde se va putea așeza confortabil să poată urmări ceea ce se petrece pe teren.

La un moment dat, au părut îngrijorați, în momentul în care crainicul a anunțat că partida ar putea fi suspendată dacă suporterii mai aruncă petarde în teren, dar s-au liniștit când spiritele s-au mai calmat și arbitrul a dat startul meciului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI