Gina Pistol a dus-o pe micuța Josephine la UNTOLD. Ce a povestit iubita lui Smiley

Gina Pistol a dus-o pe micuța Josephine la UNTOLD. Ce a povestit iubita lui Smiley
Gina Pistol a mers cu Josephine la UNTOLD. Ce le-a dezvăluit fanilor

Gina Pistol și Smiley au parte de multe schimbări de când a venit pe lume fiica lor. Cei doi nu se despart de micuța Josephine, așa că prezentatoare de televiziune s-a decis să o ducă în Cluj-Napoca, unde se desfășoară festivalul UNTOLD.

Gina Pistol le-a făcut o surpriză fanilor. Vedeta a dus-o pe micuța Josephine la UNTOLD

Zis și făcut! Gina Pistol și Josephine se află la UNTOLD, unde Smiley o să urce pe scenă chiar în prima seară pentru a bucura publicul cu unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale. Artistul este cel mai norocos tătic, mai ales pentru că partenera lui, dar și fiica sa, se află la Cluj pentru a-l susține.

Cât despre micuța Josephine, Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor că s-a decis să îi facă o surpriză chiar în ziua în care împlinește 6 luni. Vedeta a glumit cu admiratorii din mediul online, explicând că festivalul îi este destinat fiicei sale, așa că trebuie neapărat să cumpere bilet la UNTOLD.

„Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj. Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei.

Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare.”, a zis Gina Pistol, pe InstaStory.

Cum s-a schimbat relația dintre Smiley și Gina Pistol de când au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată! Cântărețul a dezvăluit că se simte mult mai apropiat de partenera lui de când micuța Josephine a venit pe lume. Mai mult, acesta speră că a devenit mult mai atent și grijuliu de când se bucură de prezența fiicei sale.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt.

Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper. Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc.”, a spus Smiley, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI