Gina Pistol a apărut gravidă la TV. Primele imagini cu iubita lui Smiley de la Chefi la cuțite

Gina Pistol a apărut gravidă la TV. Primele imagini cu iubita lui Smiley de la Chefi la cuțite
Imagini cu Gina Pistol gravidă în noul sezon de la Chefi la cuțite

Gina Pistol, cei trei chefi și toată echipa de la „Chefi la cuțite” sunt pe cai mari! Forfotă mare în platoul emisiunii culinare, după ce cei trei jurați s-au așezat din nou la locurile lor și au așteptat banda minunată cu preparatele concurenților noului sezon.

Imagini cu Gina Pistol gravidă în platoul Chefi la cuțite. S-a dat startul noului sezon

Echipa de la Chefi la cuțite este una din cele mai harnice. În timp ce pe TV se derulează abia probele din bootcamp, chefii și Gina Pistol au luat la pas o nouă experiență și au așteptat răbdători alți concurenți cu alte povești și cu alte preparate care mai de care mai potrivite provocărilor. De data aceasta, însă, nu va mai fi singura care-i va întâmpina pe susținătorii concurenților în culise, ci alături de nimeni altul decât Speak. Sezonul cu numărul 9 sună promițător, mai cu seamă că moderatoarea vine cu emoții și trăiri duble dață de alți ani, pentru că acum a venit la pachet cu micuța pe care o poartă în pântece.

Imagini cu Gina Pistol în sezonul 9 de la Chefi la cuțite
Imagini cu Gina Pistol în sezonul 9 de la Chefi la cuțite

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale, încât îi surprind și pe ei”
Gina Pistol

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Așa stă treaba în sezonul 9 🤣 @chefilacutite

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) pe

Surpriza pentru telespectatori din sezonul 9

Speak devine și un personaj care satisface toate curiozitățile telespectatorilor, pe lângă titulatura de coprezentator. Artistul a susținut că pregătește un proiect online, o serie de episoare în care să-i aducă pe cei de acasă cu el în culise.

„Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a mai declarat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI