Gina Chirilă, declarație halucinantă. ”O să divorțăm!” Ce se întâmplă între ea și Bogdan Vlădău

Gina Chirilă, declarație halucinantă. ”O să divorțăm!” Ce se întâmplă între ea și Bogdan Vlădău

Gina Chirilă a făcut o declarație halucinantă, pe Internet. Ce se întrămplă întrea ea și Bogdan Vlădău? Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a uimit cu mărturisirile pe care le-a făcut.

Gina Chirilă: O să divorțăm! Ce se întâmplă între ea și Bogdan Vlădău

Suntem consemnați la domiciliu de o vreme, lucru dificil pentru artiști. Pentru ca fanii să nu îi uite între timp ori doar pentru puțin amuzament, vedetele din România sunt active în mediul online. Ele postează videoclip-uri amuzante, fie unele cu activitățile pe care le desfășoară în această perioadă ori chiar unele în care răspund tuturor întrebărilor venite de la fani.  Gina a ales ultima variantă și a rămas uimită de întrebarea unui admirator, venind cu un răspuns pe măsură.

„Bogdan este mult prea bătrân pentru tine, ce ai văzut la el?”, a întrebat internautul.

„Sincer, uite, că mi-ai trimis mesajul ăsta, cred ca o să şi divorțăm, pentru că ai mare dreptate. Nu ştiu, nu ştiu ce în capul meu… Băi, oameni buni, reveniți-vă!”, a spus Gina, pe un ton serios, afirmația din final făcând-o să zâmbească în cele din urmă.

Cum decurge sarcina vedetei de la BAS

Toți s-au amuzat de răspunsul viitoarei mămici, care se bucură din plin de perioada aceasta. Mai mult, îl are alături și pe soțul ei, Bogdan, care îi oferă tot sprijinul.

 

View this post on Instagram

 

We are family ⭐️??

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila) on

„Stau în casă de cateva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Țin legătura cu medicul care se va ocupa de naștere. M-a sfătuit să stau în izolare cât de mult pot, să sun în cazul în care nu mă simt bine, să ma hidratez, să îi ofer copilului cât mai multe vitamine printr-o alimentație echilibrată și bineințeles, cel mai important, să îmi păstrez calmul”, a spus Gina pentru revista ELLE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI